SZTÁRDZSÚSZ

Nem hitt a fülének Demcsák Zsuzsa: Így viselkedett a saját esküvőjén

A műsorvezetőnek óriási álma vált valóra, hogy végre összeházasodhatott indiai szerelmével.
címkék:
  • Szerző: BDF

Április 24-én a koronavírus-járvány kellős közepén kimondta a boldogító igent szerelmének, Krishannak Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető a Mokka csütörtöki adásában beszélt a frigy részleteiről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az esküvő meglehetősen egyszerű volt, de olyan, mint amilyet gondoltunk. A szemérmessége és a meghittsége megvolt. A koronavírus-járvány miatt nem lehettek jelen a rokonaim és a gyerekeim, ez nehezebb volt, de utána együtt ünnepeltünk szűk családi körben. Annyi volt a luxus, ha mondhatom így, hogy nem mi főztünk, hanem rendeltük az ételt” – mondta el mosolyogva Zsuzsa.

Fotó: Ripost

„Nekem teljesen más érzésem van, amióta a papír megvan. Bár eddig sem voltak kétségeim, sokkal nagyobb a biztonság, a támasz érzése, amiket eddig nem éreztem még más iránt. Ez akkor jött meg, miután kimondtuk az igent.”

Zsuzsa a menyasszonyi ruhájára is kitért néhány szóban.

„Mindenki készül az esküvőre. (...) Én kaptam egy ruhát a barátnőmtől, amit az esküvő napján többször felpróbáltam, de nem tetszett. Aztán előtúrtam a nyári ruháim közül ezt a görögös ruhát, és felvettem hozzá egy aranyszínű blézert„ – árulta el a műsorvezető, aki azt is hozzátette, miután kimondta az igent, maga sem akarta elhinni, hogy végre megtörtént, amire olyan régóta vágyott.

”Visszakérdeztem, hogy komolyan? Most már akkor férj és feleség vagyunk? Ez valós? Végre sikerült? Nézett rám az anyakönyvvezető hölgy, és mondta, hogy igen. Nem akartam elhinni, hogy egy igennel valóra vált mindaz, amiért az elmúlt nyolc hónapban küzdöttünk és szenvedtünk” – tette még hozzá most már nevetve Zsuzsa.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?