SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mit művel Kero a kezével

Az Operett mûvészeti vezetője új hobbit talált magának, amit vele együtt, sok kollégája is élvezhet.
  • Szerző: Jolie

A Rising Star egykori zsűritagja, Kerényi Miklós Gábor akkor jött rá, hogy különleges képességekkel áldotta meg a sors, amikor fiával kirándulni mentek. Mátét hasi fájdalmak gyötörték, ami szinte azonnal elmúlt, ahogy apja rátette a kezeit.

Az Operettszínház művészeti vezetője tegnap egy sajtótájékoztató keretében ismertette a színház ez évi repertoárját, amely a Hódítások Éve címet kapta, ám az esemény végén még arra is volt ideje, hogy kollégánk hasfájását elmulassza. A „beavatkozás” után KERO elárulta, a színházban sokan fordulnak hozzá, ha fáj valamijük.

"A színházban a művészek rendszeresen jönnek hozzám, amikor elaludták a nyakukat, vállukat vagy csak fáj a fejük, mert ezen tudok segíteni egy kicsit. Nem tudom ezt semmivel alátámasztani, de magam is érzem, hogy van egy sugárzás, ami rajtam keresztül megy és a kezemből árad

– magyarázta a KERO, akit egyébként egy csontkovács világosította fel arról, hogy nagyon erős a sugárzása, ám ugyanekkor kiderült, hogy nem csak ez az egyetlen képessége.

“Álmot is fejtek, és az is előfordul, hogy csoportokat tudok megmozgatni. Ez úgy történik, hogy túl messze állok a színpadtól, nem hallják a hangom. De az a negyven ember, aki fent áll, egyszer csak elkezd jobbra mozogni úgy, ahogy én azt szeretném. Sokszor a nézőtérről ‘sugárzom’, segítek, hogy az a hang kijöjjön a színészből, amit szeretnék. Abban hiszek, hogy ez a sugár létezik – fejezte be KERO

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?