SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogta vissza magát, ezt gondolja a párcseréről Weisz Fanni

Weisz Fanni az egyik követője kérésére törte meg a csendet.
  • Szerző: angie

Tavaly nyár végén robbant a hír, Weisz Fanni elválik a férjétől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem fogta vissza magát a modell

Hét évet töltöttek el együtt, végül úgy döntöttek, külön folytatják. Nem sokra rá kiderült, Fannira ismét rátalált a szerelem, Nádai Anikó exének személyében.

A csavar csak ezután következett, ugyanis Fanni volt férje Hajmási Péter is rátalált álmai nőjére, aki nem más volt, mint Nádai Anikó.

A közvélemény szerint, izgalmas és talán nem véletlen párcserére került sor, de ezidáig a siket modell nem mondta el az erről alkotott véleményét. Instagram-oldalán egyik követője egyenesen neki szegezte a kérdést, hogy nem találja-e furcsának, ezt a párcserét. Fanni nem hárított, őszintén felet.

Fotó: Weisz Fanni / Instgaram

„Furcsa bizony! Már az azért is, mert én nem cseréltem senkivel. Már rég egy párt alkottunk Gergővel, mikor ők összejöttek. Meglepett, de az ő dolguk, legyenek nagyon boldogok” – árulta el a modell, aki a -nak elmondta, volt férje tudta, hogy ismerkedik egy másik férfival.

„Gergő akkoriban felhívta telefonon Petit és jelezte, hogy udvarol nekem. Szerette volna, ha tőle tudja meg és nem pletykalapokból értesülne rólunk. Nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok Gergő mellett, mert ő valóban inspirál és biztonságot ad. Őszintén szólva és nem foglalkozom az exem párkapcsolatával, de természetesen minden jót kívánok nekik” - jelentette ki Fanni, akinek a napokban el is kezdődött a válópere, így ha minden jól megy, hamarosan maga mögött hagyhatja a múltat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?