SZTÁRDZSÚSZ

„Nehezen lépek túl ezen” – Kulcsár Edina álmáról vallott férje, Csuti

A szépségkirálynő szorgalmasan és lelkesen készül a színész­iskola felvételijére. A férje ugyan teljes mértékben támogatja, de a csókjelenetek gondolatától már előre irtózik.
  • Szerző: Ripost

Kulcsár Edina már korábban bejelentette a közösségi oldalán, hogy kacérkodik a színészettel. Rengeteget gyakorol, most éppen beszédtechnikát tanul. Szorgalmasan készül arra, hogy szeptember 28-án felvételi vizsgát tegyen a Lumiere Filmiskolába, s ha sikerrel jár, októbertől már Kerekes Vica és Anger Zsolt osztályában tanulhatja a szak­ma fortélyait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Férje, Szabó András Csuti természete­sen támogatja őt abban, hogy ezt az ál­mát is elérje.

„Mindenben támogatom Edinát, nem csak a színészi álmaiban. Mindkettőnknek megvan a saját dolga, a háztartásban és a vállalkozásokat illetően is. Igyekszem alkalmazkodni, hogy megoldjuk ezt a feladatot is” – kezdte a Borsnak büszkén Csuti, aki igyekszik minden feltételt megteremteni, hogy Edina a hétvégéken gondtalanul tudjon koncentrálni az iskolára. És bár nagyon büszke a feleségére, a csók- és szerelmi jelenetek már most zavarják őt.

Csuti nem tudja elképzelni, hogy egy másik férfi hozzáérjen a feleségéhez
Fotó: Bors

„Egy dolgot nem kedvelek ebben a színészetben, hogyha majd csókolózni kellene. Persze, ha oda jutunk, minden szerepre mehet, de ezt az egyet nem szeretném. Lehet, ez csak az én problémám, mert bárkivel beszéltünk erről, azt mondták, hogy az csak színpadi és nem igazi csók, de akkor is nehezen lépek túl ezen a tényen” – ma­gyarázta.

Edináéknak nem csak ezzel a kellemetlen feladattal kell majd megküzdeniük, a mindennapok is komoly kihívásokat tartogatnak számukra. Az üzletasszonynak hétvégéken lesznek az órái, így a gyereknevelés olyankor a családfőre marad. Csutinak fő­leg az altatás okoz nehézsé­get, de szerencsére lesz segítsége. A házas­pár nagyon fog figyelni arra is, hogy a gyerekre és egymásra is maradjon elég idejük.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?