LELKIZŐ

„Lelkileg meggyötört” – orvoshoz fordulna Kulcsár Edina

Kulcsár Edina az Instagram-oldalán elárulta, nagyon nehezen viseli a rosszindulatú üzeneteket, amelyeket az utóbbi időben kapott.
  • Szerző: Ripost

Őszinte vallomást tett Kulcsár Edina! A sztáranyuka az Instagram-oldalán vallotta be, hogy bizony az elmúlt hónapok eseményei rettenetesen megviselték. Ahogy arról lapunk is korábban beszámolt, a Tibi atya nevezetű blogger vérig sértette Edináékat, azt állította róluk, hogy a gyermekeiket csak lájkszerzésre használják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Markovics Gábor

„Lelkileg meggyötört egy olyan ember, akinek se kutyája, se macskája, mégis azt érzi, hogy neki joga van beszólni a mi életünkbe és ezzel megengedi magának azt, hogy nem helyes feltételezésekkel embertömegeket uszítson rám. Perben állunk vele, pont emiatt. Nem igazán érdekelt egyébként, de amikor valaki eléri azt, hogy nem kevés ember olyanokat írjon nekem, hogy dögöljek meg a családommal együtt, az azért megérint...” – fogalmazott a sztáranyuka, aki nem tagadja, nagyon nehezen viseli a helyzetet, ezért azt is fontolóra vette, hogy szakemberhez fordul.

„Igyekszem magam mögött hagyni ezeket, és visszatérni a rendes kerékvágásba, de nehéz. Majd lehet elmegyek ezzel egy dokihoz” – tette hozzá Edina.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?