SZTÁRDZSÚSZ

Negyvenegy tevét kínáltak Egyiptomban Schmuck Andor feleségéért

Élete egyik legizgalmasabb kalandjába csöppent Schmuck Andor, amikor néhány nappal ezelőtt felkerekedett újdonsült feleségével, Eszterrel és Hurghadába röpített 33 nyugdíjast. Bár mindenre fel volt készülve, még az ő szeme is elkerekedett, amikor egy egyiptomi csábító kinézte magának fiatal feleségét. Először 21 tevét ajánlott érte, majd később még komolyabb ajánlatot tett.
  • Szerző: Doris

Schmuck Andor gondolt egyet és a télből a nyárba repített 33 szépkorút. A Tisztelet Társaságának elnöke az egyiptomi Hurghadában élvezi a 27 fokot és a zavartalan napsütést, egészen vasárnapig! A nyugdíjasok rendkívüli ellátásban részesülnek a fáraók földjén az egyik magyarországi utazási iroda jóvoltából.

Fotó: Ripost

„A szállodában 24 órás magyar nyelvű asszisztencia és külön szerződött egészségügyi klinika is van, arra az esetre, ha valami baj történne, de szerencsére egyelőre minden rendben volt. Diabétesz- és szívbarát étrend is biztosított az all inclusive ellátásban, így a szépkorúak mindenből nyugodtan falatozhatnak„ – kezdte a -nak Schmuck, aki rengeteget kirándult Egyiptomban.

Fotó: Ripost

Mivel december 6-a után nem sokkal indultak, stílszerűen egy Mikulásjelmezt is begyűrt a bőröndjébe, így elmondhatja magáról, hogy ő lett az első sivatagi Mikulás. Bár korábban kijelentette, hogy nagy állatbarát lévén nem ül tevére, később mégis kapcsolatba került a sivatag hajójaként is emlegetett patásokkal. Történt ugyanis, hogy egy lelkes egyiptomi kinézte magának Schmuck fiatal és szemrevaló feleségét, Esztert, és igen komoly ajánlatot tett. Huszonegy tevét ajánlott a politikusnak a feleségéért cserébe, ám Andor erre csak a fejét rázta. A helyi csábító erre még messzebb merészkedett, közölte Schmuckkal, hogy negyvenegy teve, sőt, egy oázis is üti a markát, ha Eszter az övé lehet. Az üzlet végül mégsem jött össze.

Nemet kellett mondanom hiszen a feladott poggyász csak húsz kiló lehet és az oázist is nehéz lenne becsomagolni” – mondta kacagva a politikus.

Képünk illusztráció
Fotó: Profimedia

Schmuck azt is elmesélte, hogy már Egyiptomból elkezdték szervezni a magányosok karácsonyát, hogy azoknak is szép legyen az ünnep, akiknek már nincs családjuk.

”Már ötödik éve rendezem meg a magányosok karácsonyát december 24-én, este nyolctól egészen éjfélig. Eszter elfogadta ezt, támogat és segít. December 23-án az ő családjánál, 24-én délben az én családomnál ünneplünk. Aztán este a szépkorúakkal! Tavaly nyolcvan magányos barátomat láttam vendégül, idén jövő héten látjuk a létszámot. De most is legalább 60 nővel ünneplem a karácsonyt. Még szerencse, hogy Eszter kicsit sem féltékeny” – nevetett Schmuck.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?