SZTÁRDZSÚSZ

Ne terheljük túl az egészségügyet: otthoni karanténra buzdít a magyar színész

Gömöri András Máté és Polyák Lilla nagyon fontosnak tartják, hogy mindenki tartsa be az óvintézkedéseket, és aki teheti, maradjon a négy fal között.
  • Szerző: ripost

Múlt szombat óta önkéntes házi karanténban van Gömöri András Máté és a családja. A színész nem tagadja, hogy nehéz számukra a négy fal között maradni, de jól tudják, hogy ez a legjobb, amit a jelenlegi járványhelyzetben tehetnek a közösségért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Az első két-három napot élveztük, hogy itthon tudunk lenni, és természetesen most is próbáljuk megtalálni a pozitív részét ennek az egésznek. De nem tagadom, hogy hiányzik az edzőtermi edzés vagy nem ijesztő kicsit a helyzet... Igyekszünk pozitívak maradni, a legjobb, amit tehetünk, hogy egymásra figyelünk, és itthon maradunk, hogy ne terheljük túl az egészségügyi rendszert és lassítsuk a vírus terjedését” – mondta el a péntek reggeli Mokkában a színész.

Máté amiben tud, segít a felesége, Polyák Lilla fiainak a tanulásban, illetve mindeközben az egyetemi vizsga előadására készül és a szakdolgozatát írja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?