SZTÁRDZSÚSZ

Naplemente balatoni vitorlásról – így indult Curtis új kapcsolata

Nagy bátorság kellett ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalják, egy párt alkotnak, de nem akarnak tovább titkolózni.
  • Szerző: Ripost

Ennél romantikusabbra nem is sikerülhetett volna Judit és Attila első találkozása. „Nyaranta sok időt töltök egy kedves barátomnál Balatonlellén, ott van táncos-zenés-italos komplexuma, ahol gyakran szórakozok, lazulok. Juditot ott pillantottam meg először, ő is ott bulizott a barátaival” – kezdte a történetet Curtis.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Végh István/Bors

„Éppen arról beszéltek, hogy szeretnék megnézni a naplementét. Nem hallgatóztam, de szemmel tartottam, mert nagyon tetszett. Pár ital után már elég bátor voltam ahhoz, hogy felajánljam: szívesen megnézem vele a lenyugvó napot. Szereztem egy vitorlást. Mindent megszerveztem. Romantikusra sikerült az este, de ez még nem randi volt, csupán szimpatizáltunk egymással” – emlékezett vissza Curtis, azaz Széki Attila, akiben mély nyomokat hagyott az első találkozás.

„Én azt hittem, viccel” – vette át a szót Judit. „Csak akkor hittem el az egészet, amikor tényleg kihajóztunk a Balatonra. Felejthetetlen élmény volt. Pont pár napja néztük vissza a fotókat”

Fotó: Nemzeti Sport

A rapper nem volt könnyű helyzetben: be kellett vallania a sikeres sportolónak, hogy felesége és gyermeke van. Mivel Judit nem igazán hallgat magyar zenét, fogalma sem volt róla, kivel hozta össze a sors.

„Még nincs itt az ideje annak, hogy találkozzon a családommal. Pár tesómmal már összefutott, ők nagy szeretettel fogadták, engem pedig bemutatott az anyukájának” – folytatta Curtis.

Juditot az édesanyja féltőn óvja, de aggódva figyeli, hogy alakul lánya új kapcsolata.

„Édesanyám nehéz eset. Nagyon félt engem. Szinte mindentől és mindenkitől. Kevés hosszú távú kapcsolatom volt eddig, de mindig nagyon féltett.” – árulta el Judit.

Curtis már az elején tudta, hogy ebből több lesz, mint futó kaland.

„Viszonylag hamar tudatosult bennem, hogy sokkal többet akarok tőle, mint egy romantikus naplemente. Azonnal megtaláltuk a közös hangot, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Ha valamiben nem értünk egyet arról is képesek vagyunk értelmesen és higgadtan vitatkozni. Veszekedés még nem volt és nem is lesz” – árulta el a rapper.

„Nehéz eset vagyok” – szögezte le Judit. „De ezt tudom is magamról. Attilával nem lehet kötekedni, még csírájában folytja el a szócsatákat, botrányokat.”

És ezeket olvastad már?