SZTÁRDZSÚSZ

Nagy butaságot csinált MC Hawer: megbánta, amit tett

Nagy szamárságot csinált MC Hawer, aki csupán viccelődni akart. Aztán egy óriási lavinát indított el.
  • Szerző: Ripost

Poénkodni akart MC Hawer, ami végül nagyon rosszul sült el. Az 53 éves zenész mindenki számára megdöbbentő bejegyzést töltött fel az Instagram-oldalára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„A magyar ember ilyen. Sírva vigad. Johnnie a barátom lett ismét. Hajrá cimbora” – írta, és egy fotót is csatolt hozzá, amin hatalmas mosollyal az arcán egy viszkis üveget szorongatott.

Fotó: Facebook

Ez verte ki a biztosítékot a rajongóinál, akik pillanatok alatt ellepték a zenész bejegyzését, és értetlenkedve kérdezték, hogy mi történt, amiért újra az italhoz nyúlt. MC Hawer végül eltávolította a bejegyzést. Kerestük a zenészt, hogy megtudjuk, vajon tényleg újra italozni kezdett-e. Lapunkon keresztül üzent az érte aggódóknak.

„Csak poénkodni akartam. Aztán annyi negatív hozzászólás jött, hogy inkább letöröltem. Ez egy félresikerült bejegyzés volt, és nem akartam, hogy félreértés legyen belőle. Rájöttem, hogy már csak a múltam miatt is, de nem vicces. Itt is üzenem mindenkinek, hogy nem estem vissza. Örökre leraktam az alkoholt” – mondta el a -nak a zenész.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?