SZTÁRDZSÚSZ

Most érkezett: Érzéstelenítő nélkül műtötték meg Kulcsár Edinát

Erős fájdalom gyötörte rossz foga miatt Kulcsár Edinát.
  • Szerző: Ripost

Kulcsár Edina fogát a múltban kezelték félre, ám emiatt jelenleg is nagyon erős fájdalmak gyötrik.

Bár a fogászati beavatkozások nagyon megviselik, igyekszik erős maradni. Nem is tehet mást, hiszen hiába fájnak a fogai, nem kaphat komolyabb fájdalomcsillapítót. Edina ugyanis nemrég hozta világra első gyermekét, és amíg a kisfiú szopik, anyukáját csak érzéstelenítő nélkül, vagy csak kisebb érzéstelenítéssel kezelhetik. Az már korábban kiderült, hogy két fogát biztosan ki kell húzni, ám néhány napja egy újabb foga lobbant be. Azonnal szájsebészetre küldték.

"Nagyon elkeseredtem a fogaim miatt. Már a várandósság ideje alatt érezhető volt, hogy a gyerek elszívja a kalciumot a szervezetemből, de sajnos az is igaz, hogy korábban is voltak problémáim, így jelenleg nem túl rózsás a helyzet”

– kezdte Kulcsár Edina.

"Kedden annyira felerősödött a fájdalom, hogy azonnal fogorvoshoz rohantam. Belenézett a számba, és hüledezni kezdett. Azt hittem, hogy az ideiglenes töméssel van baj, éreztem ugyanis, hogy valami lifeg a fogamban, de kiderült, hogy a saját fogam tört félbe. Nem volt kérdés, hogy ki kell húzni. Szerettem volna gyorsan túl lenni az egészen, így kaptam egy injekciót, és várakoztam, amíg hatni kezdett”

– mesélte Edina, aki ekkor még nem sejtette, hogy kicsivel később milyen kínokat kell még átélnie.

"Már javában zsibbadtam, amikor a fogorvosom közölte, nem meri kihúzni a félbe tört fogamat. Attól tartott, hogy beletöri, ezért szájsebészhez küldött. Hívott nekem egy taxit, akkor még hatott az injekció. Viszont mire odaértem a sebészetre, még vagy negyven percet kellett várakoznom, így szinte teljesen kiment az érzéstelenítés hatása”

– mesélte a drámai részleteket Kulcsár Edina, aki még szoptat, így további érzéstelenítésre már nem vállalkozott.

Ha kíváncsi vagy, mi történt, a csütörtöki napilapban elolvashatod!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?