SZTÁRDZSÚSZ

Megtudtuk az időpontot: Ekkor kezdődik a magyar sztárpár válópere

A Ripost információi szerint ősszel hivatalosan is pont kerülhet Tarcsi Zoltán Jolly és kislánya édesanyja, Királyvári Zsuzsanna Suzy házasságának végére. Úgy tudjuk, a vagyont illetően a felek per nélkül próbálnak megegyezni.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szeptemberben a bíróság előtt néz újra farkasszemet Suzy és Jolly! A megtudta, hogy kitűzték a mulatós-sztárpár válóperének új időpontját. Információink szerint a tárgyaláson a házasság felbontása, a gyerekelhelyezés és a tartásdíj lesz elsősorban terítéken.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy tudjuk, hogy a közös vagyon elosztását illetően korábban nem álltak egy nézőponton, ám a világjárvány alatt észszerűen átgondolták a dolgokat, és végül arra jutottak, nem szeretnék kifizetni az egyébként borsos illetéket, inkább megpróbálnak peren kívül megegyezni.

Egy biztos, a mulatós-sztárpárnak sok kérdésben kell még egyetértésre jutnia. Ha sikerül kompromisszumot kötniük, akár két tárgyalás után is elválaszthatják őket. Azonban ha nem jutnak dűlőre, akár évekig is eltarthat a válóper. Ezt azonban aligha akarják a felek…

Fotó: TV2

Amint lapunk is beszámolt róla, a válóper első dátuma április 14-e volt, az élet azonban közbeszólt. A koronavírus-járvány miatt a bíróság rendkívüli ítélkezési szünetet rendelt el, és végül elhalasztotta a tárgyalást.

Mivel Suzy és Jolly már több mint egy éve szakítottak egymással, így nem is meglepő, hogy mindketten örültek volna, ha áprilisban pont kerül a házasságuk végére, és hivatalosan is függetlenné váltak volna egymástól. Leginkább Jolly, akire újra rátalált a szerelem, a nála 19 évvel fiatalabb egykori szépségkirálynő, Szuperák Barbara csavarta el a fejét.

A mulatós korábban azt nyilatkozta, hogy zavarja, amiért még nem lettek hivatalosan is elválasztva, hiszen ő már januárban beadta a keresetet. Értetlenül állt azelőtt is, hogy az iratok beadása után miért csak hónapokkal később, áprilisra kaptak időpontot. „Egyre komolyabb a párkapcsolatom Barbarával, ezért zavar, hogy nem vagyok még elvált ember” – magyarázta még áprilisban a Blikknek Jolly, aki most ismét bosszankodhat, hiszen szeptemberig még három hónapot kell várnia. Királyvári Zsuzsannának, azaz Suzynak nincs új párkapcsolata, de természetesen ő is örült volna, ha már áprilisban készhez kapják a hivatalos papírokat, és lezárhatja az ügyet. Ám az énekesnő bosszankodás helyett elfogadta és tudomásul vette az egészségügyi krízishelyzetet, félrerakta az ügyet, igyekezett a jelennel foglalkozni, és arra koncentrálni, hogy egészségesen vészeljék át kislányával a világjárvány időszakát.

Információinkkal kapcsolatban természetesen megkerestük Suzyt, aki nem akart a témában nyilatkozni, az ügyvédjén, dr. Pikali Petrán keresztül üzente és erősítette meg, hogy szeptember végén valóban sor kerül a válóperre.

Jollyt is utolértük, aki elmondta, hogy nem örül annak, hogy kitűzték az új időpontot, hiszen ő már áprilisban elvált volna. Majd közölte, hogy a továbbiakban nem kíván nyilatkozni az ügyben.

Suzy több lábon akar állni

Az énekesnő a fellépései mellett a családi gofrizójából tartja el magát és a kislányát, kicsi Suzyt. Fontosnak tartja, hogy a koncertek mellett legyen más biztos jövedelme is, egyedülálló édesanyaként érthető, hogy mindent szeretne megadni a gyermekének.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?