SZTÁRDZSÚSZ

A koronavírus miatt elmarad Jolly és Suzy válópere, évekig elhúzódhat

Mivel több mint egy éve szakított a mulatóssztárpár, Jolly és Suzy, mindketten készültek az áprilisi válóperi tárgyalásra, ami a járvány miatt elmarad.
  • Szerző: Ripost

Régóta nem élnek együtt, de papíron még házas Tarcsi Zoltán, azaz Jolly és Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy, így örömmel mentek volna a szigetszentmiklósi bíróságra, hiszen szeretnének már hivatalosan függetlenné válni. Jolly annál is inkább, hogy már boldog párkapcsolatban él új kedvesével, a 22 éves Szuperák Barbarával. Még jó ideig azonban nem mondhatja magát szabadnak: a koronavírus-járvány miatt korábban bevezetett rendkívüli ítélkezési szünet alatt elhalasztották a tárgyalást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Már régen túl kéne lennünk a váláson! Január elején adtam be a keresetet, és nem értem, mi tartott annyi ideig, hogy csak április 14-re tűzték ki az első tárgyalást, ráadásul most az is elmarad„ – bosszankodott Jolly. „Egyre komolyabb a párkapcsolatom Barbarával, ezért zavar, hogy nem vagyok még elvált ember. Suzy időnként a fejemhez vágja, még ő a feleségem, ami hivatalosan igaz ugyan, de a gyakorlatban már több mint egy éve nem.”

Jolly állítja, szeretett volna peren kívül megegyezni nejével a vagyoni kérdésben, csakhogy Suzy az ajánlatánál többet akart. Suzynak ugyan nincsen új kapcsolata, de ő is szeretne túl lenni a váláson.

„Engem is zavar, hogy elmarad a válóper, persze megértem a helyzetet„ – árulta el Suzy a Blikknek.

„Sajnos nincs megállapodás a felek között. Noha ügyfelem a Tarcsi Zoltán ügyvédje által írásba foglalt vagyoni egyezséget minden további nélkül elfogadta, aláírta volna a megbeszélt időpontban, de egy nappal előtte a másik fél visszalépett. Reméljük, a tárgyalás elhalasztása most lehetővé teszi a megállapodást. Ha nem lesz egyezség, a vagyoni per évekig is elhúzódhat” – mondta dr. Pikali Petra, Suzy ügyvédje.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?