SZTÁRDZSÚSZ

Megtörték az évek Pécsi Ildikót: iszonyú állapotban vagyok

Azt mondja, betegen és titokban ünnepli meg 79. születésnapját.
  • Szerző: ripost

Pécsi Ildikó május 21-én ünnepli 79. születésnapját. A Kossuth-díjas művésznő otthonában, férjével tölti majd a napot. Idén az egészségük nem engedi meg, hogy nagy bulit csapjanak.

„Sosem tagadtam, hogy hány éves vagyok, és nem is tartottam számon. De mindig megtartottuk, a színházban is megemlékeztek ebből az alkalomból. 1940-ben születtem, tessék szépen kiszámolni” – kezdte az AC News-nak a tőle megszokott humorral Pécsi Ildikó.

„Idén nem tervezek semmit, Lajosommal súlyos betegek vagyunk mindketten. Egészen hihetetlen, ami körülöttem folyik évek óta. A papa két éve több operáción esett át, nem könnyű, és nehezen viseli, amiken nekem keresztül kellett mennem. De remélem, hogy a következő alkalommal már egy vidám, zenés, beszélgetős megemlékezés fog létre jönni” – utalt a színésznő a jövő évi kerek évfordulóra.

A művésznő nem tagadja, az utóbbi évek pereskedései nagyon megviselték lelkileg és fizikailag is, és a hangulata sem olyan, mint korábban volt.

Lehet, hogy nem látnak állandóan mosolyogni, de ez nem az életkorom miatt van. Csak most nehéz az életem. Nem könnyű beszélnem, iszonyú állapotban vagyok.

"De nagy öröm számunkra, hogy a rendkívül nehéz helyzetben sem mindig szomorkodunk, hanem megpróbálunk nevetni, együtt. Itt kérek mindenkitől bocsánatot, de ez egy titkos születésnap lesz. Majd talán a jövő évit közösen tarthatjuk."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?