SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt Dévényi Tibor, ezt mondta az oltási könyvről

A legendás lemezlovas nagyon várja már az újranyitást.
címkék:
  • Szerző: Doris

Egy hete kezdődött az újraindításról szóló konzultáció, a hét kérdésből álló kérdőív a véleményünket kéri abban, hogy a kormány milyen formában indítsa újra az életet hazánkban. A témakörök többek között a rendezvényszervezést, szórakoztatóipart érinti. A hatodik pont arról szól, hogy a rendezvények, koncertek, fesztiválok, illetve sportesemények látogatását meg kell-e engedni azoknak, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, vagy az ilyen típusú rendezvényekkel várni kell a járvány végéig.

Dévényi Tibor, rádiós, és lemezlovas egy éve karanténban él, hétvégénként az otthonából jelentkezik be a Retro Rádióban. Ő például örülne a nyitásnak, de csak bizonyos körülmények között.

Dévényi Tibor ezt mondta az oltási könyvről

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Az újranyitáshoz nagy reményeket fűzök, de van bennem némi szomorúság is. A szórakoztató műfajban ugyanis a legeslegutolsó helyen állnak a lemezlovasok, és ezen halmazon belül is, a mi korosztályunk. Nekünk nagyon nehéz lesz az újrakezdés, nehezen tudjuk majd a közönségünket újra mozgásba hozni. De természetesen mindent megteszünk majd, nekem például egy kis szerencsém is van, mert minden hétvégén hallható vagyok a rádióban, vagyis még emlékeznek rámmagyarázta Dévényi a Borsnak.

Tibi bácsi szerint szerint hamarosan itt az ideje a klubok nyitásának.

„Szerintem abszolút működőképes ötlet, hogy akinek megvan az oltása, az kapjon védettségi igazolványt, és mehessen buliba. Ha csak védett emberek lennének egy csarnokban, akkor minimalizálni lehetne az újrafertőzést. Ezzel a technikával meg tudjuk egymást védeni, biztonságban lehetünk, mégis visszakapjuk az életünket. Szólhat a zene, mehet a tánc! Emlékszem, utoljára tavaly augusztusban volt egy bulim, az emberek euforikus hangulatban ugráltak, üvöltöttek, Már akkor nagyon hiányzott nekik ez az élmény. Az oltással ezt most visszakaphatjuk”

– fogalmazott Dévényi Tibor.

Rajtunk is múlik, mikor nyit az ország!

A kormány célja, hogy a járvány megfékezésével mielőbb újra lehessen indítani az életet hazánkban. Ennek módjáról, ütemezéséről kéri ki a véleményünket. A konzultáció a vakcinainfo.hu és a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon érhető el.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?