SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt a koronavírusról, ez Dévényi Tibor három kívánsága

Dévényi Tibor egy percig nem hezitált, amikor lehetősége nyílt regisztrálni a koronavírus elleni védőoltásra. A Retro Rádió műsorvezetője a Ripost-nak árulta el, miért tartja annyira fontosnak a vakcinát!
  • Szerző: Doris

Dévényi Tibor már tavaly szeptemberben nagyon rosszul viselte a járványhelyzettel járó bezártságot, a -nak akkor azt nyilatkozta, hogy elérte a depresszió mélypontját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt figyelembe véve nem is csoda, hogy az elsők között regisztrált a koronavírus elleni vakcinára, igaz, a legendás lemezlovas nem csak ezért döntött így. Megingathatatlanul hisz az oltásban, és mindenkit arra buzdít, hogy kövessék a példáját!

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Én már túl is vagyok a regisztráción, nagyon nagy vakcinapárti vagyok. A Retro Rádióban is foglalkozunk ezzel a témával, én leszek a szószóló. Már kilenc éve oltatom be magam az influenza ellen, ennek is köszönhető, hogy közel 74 évesen is egészséges és energikus vagyok. Emlékszem, amikor még kisfiú voltam, és néhány súlyos betegség, például a gyermekparalízis esetében oltáshiány alakult ki. Mindenki nagyon aggódott, aztán ezek a betegségek is elmúltak a vakcinától. Persze, most is sokan félnek az oltástól, de bízni kell a szakemberekben”

– kezdte a lapunknak a Három kívánság atyja, aki azt is elárulta, elképesztő lelki egyensúlyt ad neki, hogy a jelenlegi elszigeteltség ellenére műsort tud vezetni a Retro Rádióban, így emberek százezréhez eljut a hangja.

„Ez a csodák csodája, hogy közel 74 évesen is műsort tudok vezetni és aktív vagyok. Mindenkinek ezt kívánom! Igaz, a fellépések nagyon hiányoznak, nem tudom, mikor dobálhatom újra a piros pöttyös labdáimat a koncerteken” – sóhajtott a rádióslegenda, aki az elmúlt 55 évet a színpadon töltötte, így nem csoda, hogy vérzik a szíve a közönségért.

Fotó: Bors / Zs.P.

Mivel Dévényi neve a Három kívánság című műsorral lett országos hírű, felmerült bennünk a kérdés, vajon ha most, ebben a nehéz helyzetben neki lehetne három kívánsága, mit kívánna!
„Ezt ebben a korban a legkönnyebb megfogalmazni. Egészség, egészség, oltás! Ha ez megvan, máris optimistábban szemléli az ember a világot” – zárta le a beszélgetést a lemezlovas.

És ezeket olvastad már?