SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt a koronavírus kapcsán Ördög Nóra: Ezt mondta!

A gyönyörű műsorvezető szerint a pánik a nagyobb baj.
  • Szerző: BDF

Ördög Nóra és családja folyamatosan úton vannak, igazi világjárók. Még csak két hónap telt el az idei évből, de már mostanáig több országban jártak, mint mások egy év alatt. Most azonban a műsorvezető nyárig csak a munkára koncentrál. Így színpadra tudott lépni a TV2 szuperprodukciójában, a Nicsak, ki vagyok? - című show-ban is, őt rejtette ugyanis a Szívkirálynő jelmeze.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Legközelebbi úti céljuk a Balaton lesz, aztán csak ősszel utaznak külföldre. De azt mondta, ennek semmi köze a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzethez.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Most nem is volt tervben utazás. Elég sok helyen jártunk. Január elején voltunk Zanzibáron, amikor még ez nem volt annyira téma. Aztán voltunk Olaszországban is, és Spanyolországban. Szóval nyárig nem megyünk sehova. Nyáron pedig általában a Balatonon vagyunk. Igazából ősszel lenne legközelebb aktuális, de azért bízom benne, hogy addigra lenyugszik a helyzet” – mondta el Ördög Nóra a -nak, aki hozzátette, szerinte a pánik egy kicsit gyorsabban terjed, mint maga a betegség.

„Mi nem kezdtünk el egyelőre élelmiszerkészleteket felhalmozni otthon. Én a pánik okozta hatástól jobban tartok. Egyébként, ha utaznánk is inkább attól félnék, hogy karanténba kerülünk. Tehát nem a vírustól magától, hanem inkább attól, hogy nem tudunk hazajönni, vagy, hogy hetekre elzárnak bennünket, és nem tudjuk tenni a dolgunkat, és találkozni a családtagjainkkal.„

A TV2 műsorvezetője természetesen beszélt a gyermekeivel, Micivel és Vencivel a betegségről. Mivel semmi esetre sem rémítené meg a kicsiket, így csak a legfontosabb tudnivalókat osztotta meg velük.

„Persze, magáról a koronavírusról hallottak. Az iskolában megtanították nekik, hogy alaposan kezet kell mosni, és mi is elmagyaráztuk nekik. Tudják, hogy ez egy betegség, de nem akarjuk őket megijeszteni” – tette még hozzá lapunknak Nóra.

És ezeket olvastad már?