SZTÁRDZSÚSZ

Megdöbbentő: kiásatná sírjából Diego Maradonát, hogy bizonyítsa, a fia

A fiatal csak azt szeretné kideríteni, hogy valójában a sportoló rokona vagy nem. Édesanyja halála után nem maradt senkije.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, meghalt Diego Maradona. Minden idők egyik legjobb labdarúgója szívrohamban hunyt el. Még csak 60 éves volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Alighogy elhunyt Diego Maradona, megkezdődött a harc a „futballisten” százmillió dolláros (30 milliárd forint) nagyságrendű örökségéért. Az argentin világsztár kacskaringós karrierjénél tán csak a magánélete volt kaotikusabb: azt is nehéz megsaccolni, hogy hány gyereke született a hosszabb-rövidebb kapcsolataiból. Öt biztosan, de nemrég elkezdtek felbukkanni az új és újabb állítólagos Maradona-örökösök.

Ezek közé tartozik egy tinédzser srác is, aki azt kérte, exhumálják Maradona holttestét, vagyis ássák ki a sírból, hogy biológiai vizsgálattal tudja bizonyítani, hogy ő a legenda fia – írja a Daily Star.

Diego Maradona
Fotó: AFP

A 19 éves Santiago Lara korábban is éveket töltött már azzal, hogy bebizonyítsa rokoni kapcsolatukat. A kálváriája még 2014-ben vette kezdetét, amikor még csak 13 éves volt, és megpillantotta a focista képét egy magazin címlapján. A temetés után pedig nem telt el 24 óra, hogy utasította ügyvédjét, kérjen engedélyt az exhumálásra.

A fiú édesanyja egy pincérnő, Natalia Garat tragikusan fiatalan, 23 éves korában vesztette életét tüdőrákban. Állítólag az elhunyt édesanya és Maradona hét évig alkottak egy párt. Halála után Natalia volt barátja saját fiaként nevelte fel Marcelo Lara Santiagót.

„Anyám sajnos meghalt, amikor még csak hároméves voltam, de napokkal a halála előtt, amikor levették a lélegeztetőgépről, elárulta az ügyvédeinek, hogy Diego fia vagyok. Csak tudni akarom, ki vagyok. A dolgok pénzügyi oldala számomra nem fontos” – nyilatkozta Santiago.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?