SZTÁRDZSÚSZ

Megdöbbentő fotók készültek Schmuck Andorról, ezt művelte a konditeremben

Schmuck Andor február elején kezdett drasztikus diétába, ám mostanra rájött, nem elég, ha csak párolt csirkemellet eszik, mozogni is kell! Szerencsére csinos felesége ebben is mellette áll, lelkesen edzi a hősszerelmes politikust!
  • Szerző: Doris

Schmuck Andor sokáig el sem tudta képzelni, hogy egy edzőteremben izzadjon és súlyokat emelgessen, ám február óta nagyot fordult vele a világ!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Schmuck Andor

Akkor történt ugyanis, hogy a Tisztelet Társaságának elnöke kőkemény fogyókúrába kezdett és mára több mint 20 kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg. Ehhez persze komoly áldozatot kellett hoznia, kizárólag csirkemellet evett, ami vitathatatlanul unalmas, viszont annál hatásosabb.

Fotó: Schmuck Andor

Bár Andor elégedett az eddigi eredménnyel, belátta, hogy sporttal még többet tud fogyni, így vette a bátorságot és lemerészkedett az egyik belvárosi edzőterembe. Természetesen nem egyedül, csinos felesége, Eszter is elkísérte, sőt, a személyi edző szerepét is boldogan vállalta!

Fotó: Schmuck Andor

„Először csak húsz percet töltöttem edzéssel, de a terveim szerint minden alkalommal növelem ezt az időt. Eszter tökéletes személyi edző, az ő kezében ráadásul remekül is áll a súlyzó. Egyébként szerintem azok a legoptimistább emberek, akik a futópadon futnak. Ott loholnak órákig, mégsem jutnak el sehova” – humorizált a politikus, aki azt sem tartja kizártnak, hogy jövőre elindul a tokiói olimpián.

Fotó: Schmuck Andor

„Csupán a versenyszám a kérdés. Nem tudom, hogy felemás korlátban, lólengésben vagy esetleg hosszúlépésben induljak” – kacagott Schmuck.

És ezeket olvastad már?