SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mi történt csütörtök este Marcellina házában

Marcellina a koronavírus és a rengeteg munka miatt sokáig nem tudott találkozni a barátaival.
címkék:
  • Szerző: Doris

Zenétől és nevetéstől volt hangos Marcellina háza Tahitótfaluban! A szaxofonos-énekesnő eredetileg egy grandiózus, nyárbúcsúztató kerti partiban gondolkodott lecsóval, az időjárás azonban máshogy vélekedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nagy viszontlátás: Nem hiszed el, kikkel bulizott óriásit Marcellina

Fotó: Ripost

Marcellinának a nyarat valóban sikerült elbúcsúztatnia, ugyanis szinte végig ömlött az eső, ám a kis csapatnak ez nem szegte kedvét. Ungár Anikó, Singh Viki, Tallós Rita, Fásy Ádám és a civil barátok, pályatársak egészen estig ropták, ha pedig megéheztek, előkerült a lecsó és a zsíroskenyér lilahagymával.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Marcellina a -nak árulta el, miért volt számára annyira fontos ez az összejövetel!

20210826 Marcellina bulizik a barátaival, Fásy Ádám, Tallós Rita Ungár Anikó Singh Viki Budapest, Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

„A fő célom az volt, hogy vége újra találkozzak a barátaimmal, akiket nemcsak a pandémia miatt nem láttam, hanem azért sem, mert rengeteget dolgozunk. Állandó rohanásban vagyunk, és úgy voltam vele, hogy a franc tudja, mit hoz a jövő, mikor lesz újra alkalmunk találkozni. Gondoltam, micsoda jó parti lesz ez a nyár egyik utolsó napján, erre ősz lett, de a hangulatra nem volt panasz. Mindenki mondta utána, hogy mennyire jól érezte magát, délutántól egészen este tízig ott voltak” – újságolta a -nak Marcellina, akit már csak azért is feltöltött az összejövetel, mert lelkileg egy igencsak nehéz időszakon ment keresztül az elmúlt hónapokban.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

„Nyilván nagyon jók voltak az energiák, de abból gondolom, hogy még nem vagyok igazán erős, hogy nem vagyok olyan jó stresszkezelő, mint régen. Akkor érzem jól magam, ha semmi feszültség nincs a levegőben, pedig régen pikk-pakk megoldottam a nehezebb szituációkat is, ma ez másképp van. Hogy mi kell ahhoz, hogy újra a topon legyek, azt csak az égiek tudhatják. Idő az biztos, hogy kell” – vallotta be őszintén Marcellina, aki pénteken a szomszédaival folytatta a partizást, utána viszont fellépések sora vár rá, Szlovákia felé veszi az irányt.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?