SZTÁRDZSÚSZ

Mangalicaszalonnával készül a koncertjére Pataky Attila

Pataky Attila nem eszik kenyeret és napi két órát edz, de egyvalamiről nem hajlandó lemondani.
  • Szerző: Angie

Már javában készül a március 7-i koncertjére az EDDA Művek. Pataky Attila nem bízza a véletlenre, szerinte a közönség megérdemli, hogy tökéletes produkciót kapjon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A frontember szerint ehhez nem elég a makulátlan zenei hangzás, látványban is topon kell lenni. Bár az együttes tagjai már nem fiatal srácok, a profizmusukat senki nem kérdőjelezheti meg. Attila a -nak elárulta, az ünnepek alatt felszalad rá néhány kiló, de dolgozik rajta, hogy márciusra leadja.

„Megesik, hogy nyugalmi időben felszalad az emberre néhány kiló plusz, de már többször bebizonyítottam, hogy képes vagyok leadni, mire a színpadra, kell állni. Márciusig még 4 kilót kell ledobnom ezért keményen sportolok és az étkezésemen is változtattam” – jelentette ki Pataky Attila, aki két koncert között jobban odafigyel.

„A cél lebeg a szemem előtt, ezért egy ideje nem eszem kenyeret. Rájöttem, hogy nem a szalonnával van a gond, hanem a szénhidráttal. Mangalicaszalonnát és libazsírt eszem reggelire, csak nem eszek hozzá kenyeret. Nagy erőfeszítés ez számomra, mert imádom, de nincs mit tenni„ – árulta el az énekes, aki a koncert napjáig mindennap sportol és az immunrendszerére is gondosan ügyel.

„Van itthon egy 5 gépből álló konditermem. Naponta két órát edzek: futok és a taposógépet is szorgalmasan használom. A legjobban úszni szeretek, így, ha tehetem, az uszodába is elmegyek. Kell a kondi, mert fizikailag igen megterhelő majd 3 órán keresztül zúzni a színpadon. Na, márpedig mi ezt fogjuk tenni, ezért a zenekar többi tagja is szorgalmasan dolgozik ezen. Én megkövetelem, hogy jól nézzünk ki és fittek legyünk a közönségünk előtt” – szögezte le Pataky, aki egyedül a vírusokkal szemben érzi kicsit védtelennek magát, ám úgy érzi, pozitív gondolkodással ez az akadály is leküzdhető.

Ha még több információt szeretnél megtudni, olvasd el a pénteki lapszámát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?