SZTÁRDZSÚSZ

Magánéletéről vallott az Oscar-díjas Gáspárfalvi Dorka

Gáspárfalvi Dorka kora ellenére igazán elhivatott. A színmûvészet mellett az állatorvosi pálya érdekli, ugyanis édesapja hivatását szeretné követni.
  • Szerző: TN

Gáspárfalvi Dorka bár mindössze 14 éves, de azóta, hogy ismert lett a Mindenki című Oscar-díjas magyar rövidfilmmel, naponta kell megküzdenie a fiúk ostromával.

 „Minden nap több mint négyszázan jelölnek be ismerősnek, és rengeteg üzenetet kapok. Természetesen nagyon sok fiú ír, de őszinte leszek, nem foglalkozom velük, törölni szoktam az üzeneteiket. Nem akarom, hogy elvegyék tőlem az időm ezek a dolgok. Most a tanulásra koncentrálok” – vallja be Dorka, aki a hirtelen jött sikert higgadtan kezeli, de nem tagadja, hogy jó pár ember irigy rá kortársai közül.

„Természetesen vannak irigyeim, de úgy gondolom, ez minden olyan embernél előfordul, aki sikereket ér el. Gyerekek között szerintem sokkal több az utálat és irigykedés, mint a felnőtteknél. Az lenne a tiszta, ha a szemembe mondanák, és nem a hátam mögött beszélnek ki. Szerencsére sokan velem együtt örülnek a film sikerének”

– mesélte mosolyogva Dorka a %%-nak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?