SZTÁRDZSÚSZ

Lekötözve, megbilincselve vitték kórházba a megőrült sztárt

Váratlanul lemondta hátralevő koncertjeit, majd idegösszeomlása miatt elvitték a mentők. Aggódnak a rajongók.
  • Szerző: The_M

Hétfő éjjel váratlanul lemondta Los Angeles-i koncertjét Kanye West, anélkül, hogy bármilyen indokot megnevezett volna. Nem sokkal később mentők száguldottak a hoteljához, majd pár perc múlva elvitték Westet, akit előtte megbilincseltek, és hozzákötözték a hordágyhoz. Ugyanis ön- és közveszélyesnek nyilvánították.

Később kiderült, hogy kóros álmatlanságtól, illetve idegösszeomlástól szenved. De egyes vélemények szerint teljesen megbomlott az elméje. A kálváriája akkor kezdődött, amikor nejét, Kim Kardashiant fegyveresek rabolták ki. Azóta betegesen retteg, hogy elveszíti családját. Majd olyan kényszerképzete támadt, hogy legjobb barátai, Jay Z és Beyoncé, valamint a Facebook-tulaj Mark Zuckerberg tönkre akarják tenni.

A koncertszervezője azóta kiadott egy közleményt, amiben közlik, hogy Kanye turnéjának minden egyes koncertjét törlik. Vagyis nem számítanak arra, hogy jobban lesz a közeljövőben. A rajongói éppen ezért rémesen aggódnak érte, és már közös imákat szerveznek a közösségi oldalakon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?