SZTÁRDZSÚSZ

„Lehet itt engem, kérem, bunkónak nézni” – durva, mit üzent a nőknek Alekosz

A görög származású valóságshow-hős végre nyíltan kimondta, hogy nem hisz a szebbik nem képviselőiben.
címkék:
  • Szerző: Doris

Alekoszról néhány hete még azért cikkeztek, mert a sok magányos év után végre úgy tűnt, hogy megtalálta az igazit, egy feltűnően csinos, fiatal lány személyében, hiszen rengeteg időt töltöttek együtt, és számtalan közös képük született.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Lehet itt engem kérem bunkónak nézni" – durva, mit üzent a nőknek Alekosz

Alekosz „szép” üzenettel készült nőnapra (Fotó: Facebook)

Most viszont úgy tűnik, valami megváltozott.

A görög származású valóságshow-hős ugyanis nőnap alkalmából egy olyan bejegyzést tett közzé, ami arra utal, hogy mélységesen csalódott a nőkben. De vajon miért?

„Lehet itt engem, kérem, bunkónak nézni, mindennek elmondani, de én tisztelettel, nem hiszek a nőkben. A nők elkorcsosulásáért én a rendszerváltoztatást teszem felelőssé. 1989 – a nők elbukását hozta el. Saját lábukon állnak, tanulnak, étterembe járnak. A férfival való együvé tartozást nem ismerik. Egy szombat reggeli bundás kenyér elkészítését parancsnak veszik. Visszautasítja azt. A Kádár-rendszerben voltak vasárnapi rántott húsok, húslevesek, családi összejövetelek. Gondoskodás! Ma meg csak díler és BMW van. Magamutogatás” – ecsetelte a Facebookon Alekosz, hozzátéve, hogy amellett, hogy ő nemzetközi sztár, nőtlen is.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?