SZTÁRDZSÚSZ

Különös beismerés, ez történt Várkonyi Andi és Berki Krisztián között

De vajon mit szól a történtekhez a sármos rádiós, Bochkor Gábor?
  • Szerző: bdf

Mi kell a nőknek? – teszik fel hétfő este a kérdést a Fem3-on a Micsoda Nők! című beszélgetős műsorban. Várkonyi Andi igyekszik bekukkantani a hölgyvendégei fejébe, de közben ő maga sem rejti véka alá a véleményét a férfiakról. A beszélgetés nagyon is pikánsra sikeredett.

Amikor az izmokra terelődött a szó, és fotókat nézegettek félmeztelen férfitestekről, elszabadult a pokol.

Mint a kamaszlánykák, nagyokat kuncogtak, egymás szavába vágva csacsogtak, csillogó szemmel mustrálták a kigyúrt testeket.

"Mennyire tudok törékeny lenni a karjaiban, ahogy szó szerint felnyalábolna, ahogy alám nyúlna, az nem annyira rossz, na" – mondta Doszpot Evelin, amikor Andrea közbeszólt: "Törékenynek éreznéd magad?" – kérdezte, majd eszébe jutott valami:

Képzeljétek, a múltkor volt egy másik férfival egy ilyen élményem, természetesen ruhában.

"Találkoztunk, és valami olyan téma volt, hogy vigasztalóan magához ölelt. Jóban vagyunk, de előtte sosem ölelkeztünk. Körülbelül így néz ki a felsőteste, és úgy hű, pont ezt éreztem, hogy ő úgy meg tud tartani, kismadár vagyok. Megmondjam, ki volt? A Berki. Aha, igen. Körülbelül ekkora. Olyan érdekes volt, ez a nagydarab, csupa izom, már-már azt mondanám, hogy sok, és akkor tényleg ott van az, amit mondasz, hogy törékenynek érzed magad."

A Bors megkereste Berki Krisztiánt, aki a témával kapcsolatban egyetlen mondatban kívánta összefoglalni a férfiattitűd lényegét:

 Egy férfi van ma Magyarországon, úgy hívják, Berki Krisztián!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?