SZTÁRDZSÚSZ

Rossz időszakot él meg: őszintén vallott nehézségeiről Kulcsár Edina

A műsorvezető mindig igyekszik a legjobb formáját mutatni a rajongóknak, ám most elárulta, hogy az ő életében is akadnak hullámvölgyek.
  • Szerző: ripost

Élete egyik nehéz időszakán megy keresztül Kulcsár Edina. A műsorvezető szomorú bejegyzést tett közzé, amiben arról ír, mennyire sok problémával szembesült az elmúlt időszakban. Hogy kivel került konfliktusba, azt egyelőre nem árulta el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Ritkán érzem, hogy rossz napom van, mert mindig maximális pozitivitással próbálok hozzáállni a dolgokhoz, és nem szoktam engedni, hogy bármi is elrontsa a kedvem, de tegnap mégis megtörtént. Sőt, mostanában többször is szembenéztem azokkal a problémákkal, amiket nem akartam észrevenni, mert azt gondoltam, ha tudomást sem veszek róluk, akkor nem is léteznek, de sajnos IGEN. Sőt, ezek mind táplálták a bennem lévő rossz érzéseket, és pont ezért muszáj róluk beszélni, mert különben csendben felőrölnek” – fogalmazott Edina, aki a jelek szerint összeveszett valakivel, aki közel áll hozzá.

„Ha valakivel problémánk van, azt azonnal meg kell beszélni a másikkal, persze vannak olyan szerencsétlen helyzetek is, amikor a másik oldalról nincsen hajlandóság erre, ez a rosszabb. És, hogy ilyenkor mit lehet tenni? Elengedni, megemészteni és megbocsájtani legbelül, mert a bennünk lévő harag soha nem vezet semmi jóhoz. Az egyetlen gyógymód a megfelelő felfogás és persze az idő” – írta Edina, aki a bejegyzése végén jelezte, hogy jelenleg csak a kisfiára hajlandó koncentrálni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?