SZTÁRDZSÚSZ

Kórházból üzent Benkő László

Benkő László követi orvosa utasítását, de ha nem muszáj, nem tölti a kórház falai között az éjszakákat. Az Omega együttes billentyûsét megrázta a hír, amikor a napokban egy vizsgálat után közölték vele: daganatos betegsége van.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a %% beszámolt, Benkő László egy szívkörnyéki szorítás miatt indult kivizsgálásra, de kiderült, a szívével nincs semmi gond. De mással sajnos igen. Az eddigi eredmények alapján vélhetően nagy a baj: daganatok alakultak ki a szervezetében.

Hogy pontosan milyen betegséggel küzd, eddig sajnos a művész számára sem derült ki.
Benkő tegnap reggel érkezett meg az egyik belvárosi kórházba, hogy részt vegyen az első kivizsgálásokon. A %%-nak a helyszínen beszélt megpróbáltatásairól.

"Még nagyon sok vizsgálatnak kell alávetnem magam. Kizárásos alapon működik az egész. A legrosszabbtól indulunk visszafelé, és minden vizsgálat után kizárhatunk valamit, vagy rábukkanhatunk az igazságra”

– mondta a billentyűs, aki azt is elárulta, először nagyon megrázta a hír. Nem csoda, ha ilyen szörnyűség jön az ember életébe, nehezen tudja feldolgozni.

Kétségek között őrlődöm, de nagyon bizakodom, mert még nem lehet tudni pontosan, hogy a betegség milyen fajtájáról van szó.

Ha kíváncsi vagy, milyen vizsgálatokon kell átesnie és mit üzent a kórházból Benkő László, a csütörtöki %%  napilapban elolvashatod.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?