SZTÁRDZSÚSZ

Komoly lábsérülés után tért vissza a magyar sztárszínésznő

A karanténidőszak pont kapóra jött neki, hiszen regenerálódnia kellett.
  • Szerző: Doris

Óriási sikerrel tért vissza a színpadra a Madách Színház tetőteraszán Gallusz Nikolett, aki Szemenyei Jánossal lépett fel a Színház, szerelem és részletek a Rocksuliból elnevezésű esten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A sokoldalú színésznő az előadás után a -nak elmondta, a karanténidőszakot leginkább rehabilitációval töltötte, egy komoly lábsérülésből kellett felépülnie!

„Egy korábbi lábsérülésről van szó, amit latinul bursitis-nek hívnak, és egy komoly, gyulladásos sérülés, mondhatni, nyáktömlő-gyulladás. Ez a sok megerőltetéstől alakult ki. Az ízületi folyadék bekocsonyásodott, és nem nagyon hajlott a térdem. A karantén alatt folyamatosan egy stimulálógéppel masszíroztattam a lábam és speciális tornagyakorlatokat is végeztem, hogy enyhítsek a fájdalmamon. Százféle krémet kipróbáltam, de jól is jött ez az időszak, hiszen szerencsére mára regenerálódott a lábam” – kezdte a -nak Gallusz Niki, akinek a színpadi mozgásán egyáltalán nem látszott, hogy korábban kínzó fájdalmak gyötörték.

Fotó: Ripost

Bár a járványidőszak sok házasságot, románcot próbára tett, Niki szerint az ő kapcsolata csak erősödött a barátnőjével, Laurával.

„Eddig sem voltam az a típus, aki a munkába menekül, minden gondolatunkat megosztottuk egymással. A mi kapcsolatunk érzelmileg intenzív, de én így szeretem, így tudok élni. Így az sem okozott változást, hogy a karantén idején össze voltunk zárva. Sőt, még egy kicsit jobb is volt, mert nem telefonon értekeztünk, hanem egyből személyesen beszéltünk meg mindent” – árulta el lelkesen Niki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?