SZTÁRDZSÚSZ

Komoly betegségekkel küzdenek hazánk szépségei

Bizonyára sokan elirigyelnék Zimány Linda, Dukai Regina vagy Kulcsár Edina fényûző életét, pedig erre semmi szükség! Az egészség ugyanis nem pénz kérdése, sajnos nekik is megvan a saját bajuk.
  • Szerző: Ripost

A közösségi média gyakran eltorzítja a valóságot, csak a csillogást, a tökéletes alakot és a felhőtlen boldogságot sugallja. Emiatt, főleg a gyengébbik nem képviselői tudnak kétségbeesni, legrosszabb esetben még önbizalom hiány is kialakulhat náluk.

Nem érdemes, sőt, felesleges irigykedni, vagy elbizonytalanodni néhány szép fotó láttán, ugyanis senki sem kivétel, mindenki cipel valamilyen terhet, amivel, jó eséllyel, megtanul együtt élni.

Hazánk csinos celeblányai is így vannak ezzel, csak igyekeznek pozitívan hozzáállni a problémákhoz.

Zimány Lindának élete végig gyógyszert kell szednie

Zimány Linda nemrég a %%-nak árulta el, hogy súlyos pajzsmirigybetegsége és inzulinrezisztenciája miatt élete végéig gyógyszeres kezelésre szorul.

Nemrég infúziós kezelést is kapott, hogy szervezete könnyebben viselje az inzulindiétát. A modell korábban nőgyógyászati problémájáról is beszélt. Az orvosok ugyan igyekeztek megnyugtatni a rák előszobájának tartott sejtburjánzással kapcsolatban, de azt is tudatosították benne, hogy ha nem műtik meg azonnal, akkor hónapokon belül kialakul nála a méhnyakrák.

Szó szerint életmentő műtéten esett át, és azóta is rendszeresen szűrésekre jár.

Cinthya Dictator a rákkal küzdött meg

Évekkel ezelőtt diagnosztizáltak Cinthya Dictatornál nyirokrákot, majd sugár- és gyógyszeres kezeléseket kapott. Jelenleg orvosi értelemben gyógyult, tünetmentes, de ahogy mondani szokta, sosem szabadul meg a betegségtől.

Nem tudhatja, mikor alakul ki újra és ez az érzés soha nem szűnik. A csinos lány egy időben pszichiátriai kezelésre is szorult.  Szorongással és evési nehézségekkel kezelték és bár mostanság nagyon jó formában van, a szerelem is rátalált, az időközben kialakult gyomorszűkületén ez nem sokat segít.

Kulcsár Edina érbetegségben szenved

Az egykori szépségkirálynő szinte mindennap posztol Instagram-oldalán. Másokkal ellentétben ő néha a problémáit is megosztja. Ez történt akkor is, amikor arra lett figyelmes, hogy teljesen elfehéredett az egyik ujja.

Kiderült, hogy a gyakran fájdalmas jelenség a Raynaud-kór tünete. Nemrég pedig, arról mesélt a %%-nak, hogy egyik pillanatról a másikra egy kisebb terhelés után kék-zöld foltosak lesznek a lábai. Szó szerint szétrobbannak a hajszálerek a lábában. Az anyuka a kellemetlen dolgokhoz is pozitívan áll.

Amikor megtudta, hogy - a korábban elrontott beavatkozások miatt - több fogát is ki kell húzni, már csak nevetett. Talán ez volt a legkisebb problémája, hiszen a mellében talált csomókhoz képest ez valóban semmiség. Szerencsére a csomók jóindulatúak voltak, így Edina megkönnyebbülhetett.

Dukai Regina a szívére szed gyógyszereket

Dukai Regina kamaszkorában vette észre először, hogy valami nincs rendben a szívével, ezután pedig hamar kiderítették az orvosok, hogy az egyik szívbillentyűjének megvastagodása okozza a problémákat. 

A modell-énekesnő állandóan gyógyszert szed, a betegség a karrierjét is derékba törte. A fellépések megterhelték volna, így más utat keresett a boldoguláshoz.

Iszak Eszter szinte mindenre allergiás

Megkeseríti az allergia a mindennapjait Iszak Esztinek, aki egészen fiatal kora óta küzd ezzel a kellemetlen betegséggel.

A csinos műsorvezető nem elég, hogy a legtöbb csonthéjastól rosszul lesz, még az állatszőrök miatt is aggódnia kell, ráadásul jó pár éve az is kiderült, hogy asztmás. Csakis a tüneteit tudja enyhíteni és rendre várja, hogy beköszöntsön a tél, amikor a pollenek száma lecsökken a levegőben.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?