SZTÁRDZSÚSZ

Igazi hajas baba: mindent elárult az újszülött unokájáról Kökény Attila

Az énekes lányának első gyermeke a napokban jött a világra, Attila azonban nem akarja fegyelmezni a kicsit, ő kényeztető nagypapa lesz.
  • Szerző: ripost

Boldog időszakot él át Kökény Attila, akinek a napokban született meg első unokája. A kisfiú a Medárd nevet kapta, ő és az édesanyja, Attila lánya, Aranka is jó egészségnek örvendenek.

Az énekes nagyon fiatalon vált nagypapává, de rendkívül büszke az unokájára, el is döntötte: jó nagyszülő módjára nem neveli, csupán kényezteti majd a kisfiút.

Fotó: Markovics Gábor

„Kicsit furcsa még számomra, hogy Aranka felnőtt nő, mi több, édesanya lett, de nagyon boldog vagyok. Negyvenöt éves leszek, ami azt jelenti, hogy ha a Jóisten is úgy akarja, rengeteg boldog pillanatot élhetek meg még az unokámmal, és idővel remélhetőleg az unokáimmal. Húsz év múlva lesz egy felnőtt unokám, én pedig még csak hatvanöt éves leszek!” – mondta el a -nak Attila.

Fotó: TV2

Medárd nagyon jó kisbaba, rengeteget alszik, nem sír sokat, ráadásul már most gyönyörű, sűrű, fekete haja van. Attilát az sem zavarná, ha a lányáék időnként megkérnék őt, hogy vigyázzon az unokájára.

Forrás: TV2

„Ha rám hagynák a babát, nem lenne semmi gond. A saját gyermekeimnél mindent megtanultam, jól el tudnám látni. Nevelni viszont nem fogom, abba nem szeretnék beszólni, arra ott a lányom és a vejem. Én csak el szeretném kényeztetni, és mindent megengedek majd neki!” – fogalmazott mosolyogva az énekes.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?