SZTÁRDZSÚSZ

Nem tudta behúzni a hasát: Így fogyózik Kökény Attila

Kökény Attila amint észrevette, hogy gyarapodásnak indult, azonnal meghozta a döntést.
  • Szerző: angie

Kökény Attila még a karantén időszak alatt vette észre, hogy nehezen fér bele a zakójába, de még a nadrág begombolása is kisebb problémát okoz.

Fotó: Bors

Érthető, hogy az énekes felszedett néhány kilót, hiszen fellépni nem lehetett, így otthon töltötte a legtöbb időt. Igen ám, de eljött a nap, amikor ismét elindultak a forgatások, Attila akkor döbbent rá, többet nyom a kelleténél.

„Épp egy új videót forgattunk, amikor feltűnt, hogy alig tudom begombolni a zakómat, a hasam mindenhol ott volt” - mondta korábban az énekes, aki azóta már fogyott és kiderült, sanyargatnia sem kellett hozzá magát.

„Szeretek enni, de számomra a legveszélyesebb mindig is az esti és a rendszertelen falatozás volt. A fellépések általában esténként vannak, autóval utazunk az országban, így érthető, hogy az út alatt ennem kell valamit. Amúgy észrevettem, hogy amikor lejövök a színpadról egyből éhes vagyok, de mostanság odafigyelek, hogy mikor eszem, de nem vonom meg magamtól az ételt. Persze több saláta is van a tányéron, de a lényeg mégis az időzítés... Eddig bejött, közel 5 kilót dobtam le” – fejezte be Kökény Attila.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?