LELKIZŐ

Kökény Attila komoly döntést hozott, életre szóló változásra készül

Kökény Attila nem titkolja, hogy korábban viszonylag gyakran nézett a pohár fenekére. Ennek az életmódnak azonban végleg vége!
  • Szerző: Buster

Kökény Attila utolsó démonját is legyőzte azzal, hogy letette a poharat, vagyis megfogadta, hogy többé nem nyúl alkoholhoz. Ehhez kellett, hogy megérkezzen második unokája.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kökény Attila leszámolt szenvedélyével

Kökény Attila végleg letette a poharat (Fotó: TV2)

A népszerű zenész a HOT! magazin legfrissebb számában mesélt döntéséről és annak hátteréről. „Megfogadtam, hogy nem iszom! Eleget rosszalkodtam, már nem akarok úgy élni, mint egy húszéves. Nem is áll jól ebben a korban. A 46-ot töltöm áprilisban, és sokáig szeretnék még az unokákkal lenni” – kezdte a lapnak Attila, aki korábban hetente egyszer biztosan berúgott.

„Benőtt a fejem lágya, és új ember lettem. Míg korábban egy üveg whiskyt is meg tudtam inni egyszerre, sőt minden hétvégén berúgtam, észrevettem, hogy már nem bírom. Egy-egy ivászat után, három-négy napig is rosszul voltam. Aztán egyszer belül megszólalt egy hang: Atti fejezd be!” – magyarázta az énekes, aki a magazinban arról is beszélt, mi segített neki a változásban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?