SZTÁRDZSÚSZ

Kiszivárgott, így védi saját családjától a kis Archie-t Meghan Markle

A hercegné próbálja botrányosan viselkedő családját kizárni az életéből, hogy kisfia nyugalomban nevelkedhessen.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle most már Károly herceget tartja édesapja helyett apjának, hiszen Thomas Markle-lel már nem is beszélnek, annyira megromlott a kapcsolatuk.

Sussex hercegnéje teljesen megszakította a kapcsolatot édesapjával, a békülés esélye mostanra a nullára csökkent. Ugyan saját apját kizárta az életéből az egykori színésznő, de talált egy másik férfit, akire apaként tekinthet. Ez pedig nem más, mint az apósa, Károly herceg, aki „védelmezőjévé” is vált.

A királyi családhoz közel álló forrás szerint Meghan hercegné úgy gondolja, életében nincs helye az apjának és a többi rokonának sem. Harry körül elég erős a családi kötelék és a hercegné pozitív, szerető környezetben szeretné nevelni a kis Archie-t.

A hercegné nagyon közeli kapcsolatba került Károly herceggel és alaposan meg is vitatta vele a helyzetet. A forrás szerint a királynő és Károly is nagyon szeretik Meghan hercegnét és úgy gondolják, hogy méltósággal kezelte a helyzetet.

Múlt hónapban egyébként Thomas Markle Jr., a hercegné féltestévre még azt mondta, hogy a kis Archie keresztelőjén szeretné, ha újra egyesülne a család. Erre viszont biztos, hogy nem fog sor kerülni a kisfiú szombati keresztelőjén, amit pontosan a születése után két hónappal tartanak a királynő privát kápolnájában, a Windsori kastélyban – írja a Mirror. Az ünnepen mindössze 25 vendég vesz majd részt, a sajtó pedig nem mehet be.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?