SZTÁRDZSÚSZ

Ledöbbent a stúdióban Demcsák Zsuzsa: vajon Kiss Endi átgondolta, amit mondott?

A Hooligans népszerű dobosa, Kiss Endi szavaival kicsit lesokkolta a stúdióban ülőket.
  • Szerző: szbd

Meglepődve és elképedve hallgatta Demcsák Zsuzsa és Szabó Dóra a LifeTV-n futó Bréking pénteki adásában, amikor a Hooligans dobosa, Kiss Endi kijelentette: ő igazából nem követte a koronavírus miatt elrendelt szabályokat, és megkérdőjelezi a fertőzés létét is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kiss Endi koronavírus szabályok

Kiss Endi nem hisz a koronavírusban (Fotó: LifeTV)

„Elnézést kérek érte, tudom, hogy a médiában szereplő emberek nem mondhatnak ilyet, de én egyáltalán nem követtem semmit, és nem tartottam be semmit. Másképp nézem az életet. Abban hiszek, hogy aminek meg kell történnie, az meg is történik” – kezdte Endi, aki kijelentette, nem hisz a koronavírus létezésében.

„Aki hisz a lelki, földöntúli dolgokban, teljesen másképp tudja ezeket nézni. Persze, nem jártunk társaságba, meg persze a maszkot felveszi az ember, ahol kell. Én Sződligeten lakom, és például nekem anyukám, aki 83 éves, kijárkált hozzám. Egy 83 éves néniről beszélgetünk, aki nagyon vagány és fiatalos, és nem tudom elképzelni, hogy az utolsó éveiben a vírus miatt nem találkoznánk. Bocsánat mindenkitől, de én nem hiszek ezekben a dolgokban” – folytatta a Hooligans dobosa, aki szerint lelkileg kell rendben lenni, ehhez párosul az egészség.

„Ha a lelkünk sérül, sokkal sérültebbek leszünk hosszú távon, minthogy azt mondjuk, van egy ilyen vírus, ami talán van” – magyarázta Endi, ám ezt a műsor egyik házigazdája, Demcsák Zsuzsa már nem tudta szó nélkül hagyni.

„Sokkal nagyobb az emberben a felelősségérzet, mintsem, hogy másokat kitegyen ilyen kockázatnak, Endi” – fogalmazott határozottan Zsuzsa, hiába, ugyanis Endi továbbra is a saját véleményét szajkózta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?