SZTÁRDZSÚSZ

Király Lindának rengeteg dolog zuhant a nyakába

Az énekesnőt rengeteg csalódás érte az elmúlt években, érzelmi problémái pedig fizikailag is megviselték. A negatív tapasztalatok azonban segítettek neki önmaga megtalálásában.
  • Szerző: MMB.

Király Lindáért teljes joggal aggódtak rajongói az elmúlt időben, hiszen súlyos pajzsmirigy betegsége miatt vissza kellett vennie a tempóból. Ám az énekesnő mindennapjait nem csak egészségének megromlása, hanem lelki problémái is megnehezítették.

Nálam volt nyolc olyan hónap, amikor nem énekelhettem. A lelki nehézségek ugyanis fizikai tüneteket produkáltak. A hullámvölgyeket pedig az évek során nem észrevétlenül, hanem a nyilvánosság figyelme mellett éltem meg.

Ez pedig sokkal nehezebbé tett mindent" – nyilatkozta a life.hu-nak Linda, akinek még a róla kialakított hamis képpel is meg kellett küzdenie.

Előadóművészként nagyon jól tudom, hogy a valóságnak nincs sok köze ahhoz, amit az emberek gondolnak rólam.  Az emberek sok esetben hajlamosak arra, hogy a saját problémáikat, frusztrációikat azokra vetítsék, akik reflektorfényben vannak.

De rengeteget tanultam mindebből, és a problémák leküzdése segített hozzá ahhoz, hogy most egy nagyon kreatív időszakon mehessek keresztül" – árulta el Király Viktor nővére, aki családja támogatása és a meditáció nélkül valószínűleg nem tudta volna lezárni élete egyik legnehezebb időszakát. Ez azonban nem ment neki egyik pillanatról a másikra.

Események láncolata vezetett idáig, egy nagyon kemény időszak eredménye. Tavaly decemberben minden összejött: egészségileg és lelkileg is rengeteg dolog a nyakamba zuhant. Viszont amikor már nem volt minden fájdalom olyan égetően közeli, akkor voltam képes tisztán látni, hogy mi miért történt velem, és mit kell tanulnom belőle.

Ma pedig már szerencsésnek tartom magam, hogy nem egyszer volt alkalmam arra, hogy elölről kezdjek mindent és újra felépítsem magam" – mondta el az előadó, aki úgy érzi a rengeteg csalódás után végre most tud igazán a karrierjében is kiteljesedni. 

Eszméletlenül megerősödtem, mint nő, és mint zenész. Végre rájöttem arra, hogy ki vagyok valójában, és mit akarok reprezentálni művészként.

És ezt csak annak köszönhetem, hogy voltak keményebb időszakok az életemben" – vonta le a tanulságokat az énekesnő, akinek öccse amerikai sikerei is nagyban hozzájárultak lelki harmóniájához. Lindát december 26-tól láthatja a közönség A Játékkészítőben.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?