SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, melyik világsztár ápolja Vajna Tímea lelkét

Andy Vajna halála óta özvegye szinte teljesen magára maradt. Vajna Tímea a Ripostnak elárulta, a sok barátból alig maradt valaki mellette.
  • Szerző: Ripost

Nagyon úgy fest, a korábbi barátok elpártoltak Vajna Tímea mellől. Az özvegy a múlt héten az Andy Vajna 75. születésnapjára szervezett emlékpartin is kívülállóként szemlélte az eseményeket. 

Tímea a %RIPOST%-nak elárulta, a filmmogul halála óta nem sok támasza maradt. Azok az emberek, akik korábban barátként vendégeskedtek náluk, ma már fel sem hívják. Egy ember azonban mégis van, aki nem engedte el a kezét. Arnold Schwarzenegger szívén viseli Tímea sorsát, ezzel is bizonyítva, hogy Andy Vajnához nemcsak munka kapcsolat, de valódi barátság fűzte. Az özvegy lapunknak elárulta, a hollywoodi sztár nemrég családjához is meginvitálta.

"Arnold sokat vendégeskedett nálunk, nagyon jó barátok voltak Andyvel. Amikor meghalt, Arnold egy pillanatra sem hagyott magamra. Ideutazott, beszédet írt és mondott Andy temetésén. Amiért nagyon hálás vagyok, hogy a kapcsolatunk azóta sem szakad meg. A legutóbb arra kért, amikor Facetime-on beszélünk, hogyha a Amerikában vagyok, azonnal szóljak neki, mert szeretne egy jó bécsi szeletre meginvitálni a családjához. Mindig emlékeztet arra, hogy az ajtajuk bármikor nyitva áll előttem”- mondta örömmel a hangjában Tímea, aki nem kizárt, hogy hamarosan egy varázslatos kiránduláson is részt vesz a hollywoodi színésszel.

Hogy hova utazik Schwarzival Tímea? Kiderül a %% napilap keddi számából!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?