SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült: gyógyulást ígérve korábban átverték Börcsök Enikőt

Sarlatánok gyógyulást ígérő terápiákkal verték át korábban Börcsök Enikőt, a színésznő hosszú évek óta küzdött vesebetegségével, így kétségbeesésében már mindent ki akart próbálni. Két millió forinttal rövidítették meg, és még az egészsége is károsodott.
  • Szerző: Ripost

Börcsök Enikő még 2016-ban mesélte el a Best magazinnak, hogy második vesetranszplantációja után borzalmas dolgokat élt át.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Budapest, 2015. november 4.
A magyar színház- és filmművészet kategóriában Prima Primissima díjra jelölt Börcsök Enikő Jászai Mari-díjas színésznő Budapesten, a Jászai Mari téren 2015. november 4-én.
MTI Fotó: Czimbal Gyula

 

„Amikor nagyon beteg voltam, akkor a természetgyógyászat összes fajtáját kipróbáltam, az íriszdiagnosztikát, az ilyen gyógymódot, az olyan talpmasszást, egy év alatt kétmillió forintot költöttem rá, a szakszervezettől kértem kölcsön. Aztán a csodaszerektől, amiket kaptam, méregkómát kaptam, kétszer az utolsó pillanatban vittek kórházba, engem kétszer majdnem megöltek. Perceken múlott az életem. Mélyen megvetem ezeket a sarlatánokat, kihasználják a betegek kiszolgáltatottságát, és rengeteg pénzt csalnak ki tőlük.” - emlékezett vissza a szörnyűségekre a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?