SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, ezért nem vállal fellépéseket még Korda György

Az énekes szerint fontos, hogy kivárjanak még egy kicsit, hiszen a vírus nem tűnt el.
  • Szerző: RIPOST

Bár vannak olyan előadók, akik a korlátozások feloldása után azonnal visszatérnek a színpadra, Korda Györgyék inkább biztosra mennek, és kivárnak még. A legendás énekes és felesége márciusban zárkóztak be az otthonukba, és azóta nem is mozdultak ki. Bár a színpad, a közönség és a barátok nagyon hiányoznak Korda Györgynek úgy érzi, még nincs itt az ideje, hogy visszatérjenek, hiszen a koruknál fogva védtelenebbek.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Március 8. óta vagyunk itthon. Azóta nem hagytuk el a házat. Persze nagyon hiányzik már, hogy minden visszatérjen a normális kerékvágásba, hogy újra színpadra állhassunk, találkozhassunk a közönséggel és a barátainkkal, de ennek még nincs itt az ideje. A koromból adódóan én sokkal védtelenebb vagyok...” – kezdte az énekes, akinek természetesen nem maradnak el a fellépései, nagy részét szeptemberben és októberben fogják bepótolni. Ám szerinte már semmi nem lesz a régi.

„Az biztos, hogy ez egy új világ lesz. Ezt el kell fogadnunk. A közönséggel valószínűleg már nem érintkezhetünk. Fáj a szívünk, de várjuk a nagy találkozást. A jelenlegi állás szerint legközelebb augusztus 15-én lépünk fel Káván” – árulta el Korda György.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?