SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, álhírt terjesztenek a koronavírusos Tom Hanksről

A világhírű színész csütörtökön jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. Több sem kellett az álhírgyárosoknak!
  • Szerző: Doris

A feleségével együtt önkéntes karanténba vonuló Tom Hanksről azt terjesztették, hogy egy röplabdát kapott ajándékba. Elvileg azért jutott ez eszébe az ausztrál kórház dolgozóinak, mert a 2000-ben bemutatott A számkivetett című filmben is egy Wilson névre keresztelt laszti volt a társa a magányban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Most viszont kiderült, hogy ez az egész hazugság! Az álhírt az ausztrál The Betoota Advocate nevű portál tette közzé, akik még egy régi képet is felhasználtak, amin Hanks a kezében tartja a labdát. A cikket többen is megosztották, ám egy idő után kiderült, hogy az egész csak egy hazug kreálmány - írja a Daily Mail.

A színész egyébként Ausztráliában forgatott, amikor azt érezte, hogy nincs jól, nagyon fáradt volt, és belázasodott. Ekkor feleségével, Ritával együtt alávetette magát egy tesztnek, ami pozitív lett. Ezután mindketten úgy döntöttek, hogy önkéntes karanténba vonulnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?