SZTÁR

Tom Hanks és a felesége több embert is megfertőzhetett koronavírussal

A többszörös Oscar-díjas filmes és a felesége az első nagy sztárok, akik elkapták a koronavírust, és miután az elmúlt napokban több száz emberrel kerültek kapcsolatba, többeket megfertőzhettek.
  • Szerző: The_M

Már több mint egy hónapja Ausztráliában tartózkodik Tom Hanks és a felesége, Rita Wilson, ugyanis a színész ott forgatja új filmjét. Azonban a sztárpár az utóbbi egy hétben vált igazán aktívvá, és a fél országot bejárták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

Ellátogattak a legnépszerűbb üdülőhelyre, a Gold Coastra, voltak a legfelkapottabb strandon, a Bondi Beachen, Rita pedig fellépett a Sydney-i Operaházban, illetve az egyik népszerű reggeli tévéműsorban is.

Fotó: Instagram

Mindenhol százakkal kerültek kapcsolatba, néhány tucatnyi embert meg is öleltek, amikor szelfiztek velük. Hanks filmjének munkálatait le is állították, amint a koronavírus-tesztje pozitív lett, és minden stábtag önkéntes házi karanténba vonult.

Fotó: Instagram

Egyelőre nem tudni, hogy melyik helyszínen és melyikük kapta el a vírust, de most mindkettejüket kórházban kezelik. Az sem kizárt, hogy az egyik korábbi szállásukon lettek fertőzöttek. A Peppers Broadbeach-ben laktak, ahová a világ minden tájáról érkeznek vendégek, és ott izolálták az ország első korona-fertőzöttjét is hetekkel ezelőtt.

Az ausztrál hatóságok azonban úgy vélik, hogy a Hanks-házaspár nem az országban lett beteg, hanem bevitték a vírusfertőzést, eleve koronásan érkeztek meg.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?