SZTÁRDZSÚSZ

Kiborult az énekesnő: Így kezd új életet Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó szerint, itt az idő a megújulásra, mostantól kezébe veszi az irányítást.
  • Szerző: Angie

Keresztes Ildikó nagy elhatározásra jutott. Az énekesnő szerint, idővel fontos, hogy mindenki a saját kezébe vegye az élete irányítását és csak azokkal az emberekkel vegye körbe magát, akik valóban fontosak.

Ildikó zenei karriere túl az ötvenen is töretlen, de mostantól szeretne megújulni magánemberként és énekesnőként egyaránt.

"Most jutottam el abba a periódusomba, amikor le akarok tisztázni mindent magam körül és új abroszt akarok húzni az életem asztalára. Mostantól kezdve csak azokat az embereket akarom megtartani magam mellett, akik méltóak és emberileg is olyanok. Minden szempontból elegem van már a rajtam élősködő piócákból. Ezt nem csak anyagi értelemben értem…”

- kezdte Ildikó, aki szerint egy ilyen elhatározásra meg kell érni.

"Ha az ember egészségesen bölcsül a korral, akkor eljön ez az időszak. Szeretnék úgy élni, hogy minden percemben jól érezzem magam. Az ember olyan, mint egy szemeteszsák, telik, telik, aztán kiborul. Ha ezt a zsákot összekötöd, nem fog újra megtelni szennyel. Ha megfogod az életed árbocát te vezeted ezentúl. Sokszor kiengedtem ezt az árbocot, más kezébe adtam vagy nem fogtam rendesen, amerre fújt a szél, arra ment a hajóm, de ez mostantól másként lesz" 

– mondta Ildikó a Sepsi rádiónak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?