SZTÁRDZSÚSZ

Baki a színpadon: Így biztosítja be magát a fellépések előtt Kautzky Armand

Kautzky Armand profi a szakmájában, de ő is csak ember, így megesik, hogy hibázik.
  • Szerző: Angie

Kautzky Armand régóta van a pályán mégis még ma is minden fellépés előtt izgul. A színész szerint hatalmas lélekjelenlét kell ahhoz, hogy az ember tömegek előtt álljon színpadra, és külön nyomás, hogy léteznek olyan szituációk, amikor nem megengedett hibázni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Kautzky Armand

A 7-nek adott interjújában a színész bevallotta, mielőtt szétnyílik a függöny, bizony néha még ma is megremeg a gyomra.

„Hát hogyne, persze, hogy izgulok! Soha nem az a kérdés, hogy van-e drukk az emberben vagy nincs, mert mindig van. Az a kérdés, hogy miként tudom kezelni. A gondolatok, amiket át akarok adni, a közléskényszerem sokkal erősebb, és emellett eltörpül, hogy izgulok. Ki vagyok én, miközben szerelemről, háborúról, emberek életéről, sorsáról kell beszélnem a színpadon?!” – jelentette ki a színész, aki a 7-nek elárulta, megesett már vele is, hogy bakizott a színpadon, ezért néha bebiztosította magát.

Fotó: Kautzky Armand

„Olyan velem is megtörtént már, hogy másik versszakot kezdtem el szavalni, de szerencsére nem vették észre. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor nem lehet hibázni! Ezeket hívjuk csúcsizgalmaknak, hiszen a Himnuszt, a Szózatot mindenki ismeri. Emlékszem, amikor a Red Bull Air Race versenyén kitalálták a szervezők, hogy ne énekeljük a himnuszt, hanem inkább szavaljam el. Az összes kivetítőn, hangszórón a fél Dunakanyar az én arcomat nézte, a hangomat hallgatta. Életem egyik legnagyobb izgalma volt! A biztonság kedvéért kiírtam a szöveget egy cetlire, és bár nem néztem rá, biztos, ami biztos, ott volt az egyik operatőr mögötti kukára ráragasztva. Tudtam, hogy nem jöhetek szégyenbe, így bebiztosítottam magam” – mesélte Armand.

Ha még több izgalmas részletet szeretnél megtud a színészről, olvasd el a vele készült interjút a kedden megjelenő 7-ben!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?