SZTÁRDZSÚSZ

Karanténban ünnepelte a 18. születésnapját Nagy Bogi

A fiatal énekesnő a koronavírus-járvány miatt nem tarthatott világraszóló bulit, ám ezt utólag egyáltalán nem bánja!
  • Szerző: Ripost

A napokban ünnepelte 18. születésnapját Nagy Bogi, és bár a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításait, az biztos, hogy sokáig fog emlékezni erre a napra. Az énekesnő a helyzetre való tekintettel kénytelen volt lemondani az előre eltervezett ünneplésről, ám szerettei gondoskodtak az emlékezetes pillanatokról. Bogi a -nak részletesen beszámolt arról, hogyan telt a karanténszülinapja.

Fotó: Nagy Bogi / Ripost

„Soha nem képzeltem, hogy így alakul bármelyik szülinapom, nemhogy a 18. Csalódott semmiképp nem vagyok, sőt épp ellenkezőleg. Meglepően szép volt, és talán így jobban tudtam értékelni és megélni a pillanatokat, mintha a szokásos hétköznapok forgatagában történt volna. Ez volt a legmeghatározóbb szülinapom!” – kezdte a -nak Bogi, akinek a családja igazán kitett magáért, gondoskodtak arról, hogy a kialakult helyzet ellenére is felejthetetlen legyen a jeles nap. Az első meglepetés nem más volt, mint hogy édesanyja előre kivette a suliból Bogit, ám ami ezután történt, arra biztosan nem számított az ünnepelt.

„A szüleim és a tesóm is vidáman énekelgettek nekem reggel, gondoskodtak arról, hogy jókedvűen induljon a napom. Anyukám életem legfinomabb és leggyönyörűbb áfonyás tortáját készítette el, apukám pedig isteni indiait ételt csinált nekem. Kevesen tudják rólam, de nagyon szeretek enni, és a szüleim mindig a maximumot nyújtják a konyhában is” - fogalmazott az énekesnő. Természetesen Bogiról a barátai sem feledkeztek meg. A szabályokat betartva köszöntötték fel őt az utcáról, megállás nélkül csörgött a telefonja, sőt egy különleges ajándékkal is meglepték.

Fotó: Nagy Bogi / Ripost

A közeli barátaim maszkban és kesztyűben az utcáról ünnepeltek meg, ami persze a távolság miatt elég szürreális volt. Olyan jó lett volna megölelni egymást, viszont hatalmas meglepetést szereztek, még most is alig térek magamhoz! Nagyon örültem, mikor Caramel hívott, ő is felköszöntött, jót beszélgettünk és a mai napig számíthatok rá. Van egy kis csapatom, a menedzsmentem és szakmai mentorom, akik videóhívásban kívántak boldog születésnapot. Egy animátor barátom pedig lerajzolt engem, hihetetlen, nagyon tetszik az alkotása” – árulta el a fiatal tehetség, aki szíve szerint a szabadban ünnepelt volna a családjával és a barátaival, de így utólag egyáltalán nem bánja, hogy az élet ezt átírta.

Bogi egyébként a járvány miatt hazaköltözött a szüleihez Balmazújvárosba. Bevallása szerint a családja nagyban megkönnyíti számára a bezártságot.

„Alapvetően jól bírom a bezártságot és az elejétől fogva komolyan vesszük és betartjuk a karantént, de azért nagyon várom már, hogy minden visszakerüljön a megszokott kerékvágásba. Ugyanakkor hálás vagyok azért, amim van! Próbálom elfogadni a történteket, és most minden energiámmal a dalszerzésre koncentrálok. A zene az egyetlen, ami ennyire feltölt” - jegyezte meg Bogi.

 

Szekeres Adrien lányai is a négy fal között ünnepeltek

Szekeres Adrien és családja biztosan sokáig fog emlékezni a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre, ugyanis az elmúlt hetekben ünnepelték lányaik születésnapját. Ám ezúttal nem a megszokott módon, hiszen szeretteik és barátaik nem vehettek részt az ünnepségen.

„Mindkét lányunk szülinapja karanténszülinap volt, de a helyzethez képest nagyon jól sikerült. A nagyobbik lányomnak ez volt az utolsó, amikor még gyerek. Jövőre már nagykorú lesz. Éppen ezért egy picit szomorúak voltunk, hogy a szeretteink nem lehettek itt velünk, de most ennek így kellett lennie” – mondta lapunknak Adrien, aki természetesen gondoskodott arról, hogy Jázmin és Emília születésnapja így is felejthetetlen legyen: saját készítésű tortával lepte meg őket, és a család köszöntése sem maradhatott el.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?