SZTÁRDZSÚSZ

Jó hír a rajongóknak: hasznosan tölti az idejét a karanténban Pataky Attila

Az Edda frontembere új dalokat írt az elmúlt hetekben, ráadásul egy nemes kezdeményezés mellett is kiállt.

Saját maga fejlődésére és építésére fordítja az önkéntes karantént Pataky Attila. Az Edda frontembere új dalokat írt az utóbbi hetekben és emellett egy nemes ügyért küzd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: DFP

„A többi emberhez hasonlóan élem meg a karantént. A kisebbik családom jelenleg a feleségem és az anyósom mellett ott a nagyobbik családom, az Edda tábora, amelyben sok százezren vannak. A belső életem az elfogadásra épül: megtanultam elfogadni a jelenlegi helyzetet, amit a Teremtő ránk mért. De próbálom megízesíteni a mindennapjaimat. Eddig hét új dalt írtam, ebből, a karantén végre tíz is lesz, úgy érzem. Szerencsére van kertünk, arra a csodára figyelek, amit ez a tavasz jelent” – mondta el a -nak Pataky Attila.

Az énekes az utóbbi hetekben egy fontos kezdeményezés mellett állt ki. Aláírta a Székely Nemzeti Tanács petícióját, és kérte az Edda táborát, hogy tegyenek hasonlóképpen. Az aláírásgyűjtés lényege, hogy megszüntessék Székelyföld hátrányos gazdasági megkülönböztetését és lehetővé tegyék az elérhető uniós források lekérését.

„Az elmúlt tíz évben a remény országává váltunk. A jelenlegi cselekedeteink meghatározzák a jövőt, szükségünk van a hitre, reményre, szeretetre és gondoskodásra. Itt van előttünk a történelmi lehetőség, hogy eljussunk a székely autonómiáig. Nélkülük a magyar nép nem lenne. Szeretettel és hálával támogattam őket, hiszen ők mindig a szívemben lesznek” – fogalmazott az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?