SZTÁRDZSÚSZ

Ilyen hatással van a kísérleti szívgyógyszer Torgyán József özvegyére

Az egykori operettprimadonna egy évvel ezelőtt esett át egy életmentő szívmûtéten.
  • Szerző: Doris

Bár a tikkasztó hőség nagyon megviseli a szívbetegeket, Torgyán József özvegye, Cseh Mária egyáltalán nem panaszkodik.

Szerencsére remekül érzi magát, tele van energiával, a temetőbe is rendszeresen kijár, hogy a két éve elhunyt politikus sírjánál lévő virágokat gondozza. Marika szerint állapotának javulása annak a szívgyógyszernek köszönhető, amit az operáció után kezdett szedni, és ami még csak kísérleti stádiumban van, gyógyszertárban egyelőre nem kapható.

"Szerencsére a szervezetem nagyon jól reagált a gyógyszerre. Talán még az orvosok sem gondolták volna, hogy ilyen hatásos lesz. Ez kész csoda! Remekül érzem magam, nemrég voltam kontrollvizsgálaton, akkor újabb öt hónapra felírták a pirulákat, így szerencsére öt hónapig nem kell visszamennem. Bár sokan kockázatosnak tartották, hogy alávetettem magam a gyógyszerkísérletnek, én megbíztam az orvosomban és bátran mondtam igent. Nem bántam meg"

- újságolta a %%-nak az egykori primadonna, aki máig őrzi a két éve elhunyt politikus emlékét. Amellett, hogy rendszeresen kijár a Farkasréti temetőbe, azt a fenyőfát is őrzi a nappaliban, amit még Jóskával közösen díszítettek fel az utolsó együtt töltött karácsonykor.

Így érthető, hogy Marika születésnapja is részben emlékezéssel telt. Az özvegy június 17-én ünnepelte a 82. születésnapját.

A %%-nak azt is elárulta, hogyan telt az évforduló. A részleteket elolvashatod a pénteki lapszámban!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?