SZTÁRDZSÚSZ

II. Erzsébet miatt kénytelen diétázni Katalin hercegné

Két gyerek mellett lenne bőven mivel foglalkoznia Katalin hercegnének, ám mégis a diétázásra kell koncentrálnia, hogy II. Erzsébet közelgő születésnapjára tökéletes formában legyen.
  • Szerző: The_M

Ugyan Vilmos és Katalin elindították a modernizáció útján az angol királyi családot, és segítségükkel sokat enyhültek az elavult, szigorú szabályok, de továbbra is II. Erzsébet az, aki irányít. Ennek jegyében a cambridge-i hercegnének is kiadta, hogy mikor kell újra nyilvánosan megjelennie a nép előtt.

Sokat nem pihenhet

II. Erzsébet királynő június 13-án tartja a születésnapját, amit a szokások szerint, hatalmas parádéval ünnepelnek egész Anglia szerte. Ezen Katalinnak is részt kell vennie, vagyis Sarolta hercegnő születése után csak 42 napnyi pihenőt kapott, ami nem túl sok.

Főleg annak tükrében, hogy ezt a kis időt sem a két gyerekével tölti többnyire, hanem dietetikusával. A terhesség alatt felszedett plusz kilóiból ugyanis még nem ment le minden, és ezért most diétáznia kell. Hiszen nem jelenhet meg úgy a nép előtt, hogy nem tökéletes az alakja.

Vilmos sem babázhatott

Unokájával még ennyire sem volt előzékeny a királynő. Vilmosnak két héttel lánya megérkezése után, már hivatalos rendezvényeken kellett képviselnie a királyi udvart. Õ ugyanis nem szült, szóval nincs mit kipihennie, és babázásra is lesz még máskor ideje. Pedig Katalinnak hasznos lenne, ha otthon lenne vele a párja, hiszen Sarolta hercegnő és György teljesen kimerítik.

A kis hercegnőt rejtegetik

Sarolta Erzsébet Diána viszont még egy jó ideig nem fog nyilvános rendezvényen mutatkozni. Feltételezhetően, legközelebb majd egy hivatalos családi fotón láthatjuk. De még arra is nagyjából két hónapot kell várnunk minimum.

Legalábbis, ha ugyanaz lesz a menetrend, mint György esetében volt. Szóval legalább egyvalaki nyugalomban lehet, és nem kell beszállnia a királyi mókuskerékbe. Egyelőre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?