SZTÁRDZSÚSZ

„Igyekszem nem pánikolni” – Nincs könnyű helyzetben a magyar sztáranyuka

Ének-zenét tanít és zongoraórákat ad Kunovics Katinka, aki a Ripostnak mondta el, a világjárvány miatt anyagilag nehéz időszakon megy keresztül.
  • Szerző: BDF

Egyedülálló édesanyaként neveli kisiskolás lányát Kunovics Katinka, aki mindent megtesz azért, hogy a kicsi Katinka semmiből se szenvedjen hiányt. Az énekesnő most a -nak mesélt arról, hogy a fertőzés egyelőre elkerülte őket, aminek nagyon örül, de mint a világban sokan, ők is szenvednek a koronavírus-járvány okozta problémáktól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Jól vagyunk, egészségesek vagyunk, egyelőre minden rendben van, és reméljük így is marad. Vigyázunk, ahogyan csak tudunk. Azt gondolom, hogy nem lehet ezen reggeltől estig stresszelni. Rámegy az ember mentálisan, fizikailag és mindenhogyan. Azt hittem, hogy jövő tavaszig megússzuk, de tévedtem” – fogalmazott a -nak az énekesnő, aki igyekszik tartalékolni, igaz, nincs könnyű helyzetben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kunovics Katinka (@kunovicskatinka) által megosztott bejegyzés,

„Egyáltalán nincs fellépésünk. Ez az évünk teljesen ráment a járványra. Szinte nem volt koncertünk. A nyáron körülbelül húsz bulit buktunk, azóta se volt és ezután se lesz. Nem tagadom, anyagilag rendkívüli módon megvisel a helyzet” – folytatta, majd picit szomorkás hangon hozzátette:

„Igaz, ének-zenét tanítok és zongoraórákat adok, de amit a magánórákból keresek, mondhatni nevetséges összeg. Nekem a koncertezés pluszbevétel volt, aminek mindig megvolt a helye a családi kasszában. Nagyon nehéz, és azon vagyok, hogy a lehető legkevesebb sérüléssel próbáljuk átvészelni ezeket az időket. Alapvetően pozitív szemléletű ember vagyok. A kislányom miatt igyekszem a legnehezebb helyzetet is nem kétségbeesve és pánikolva, hanem pozitívan átvészelni.”

A kicsi Katinka ráadásul idén kezdte az első osztályt, és kénytelen volt ezeket a fontos lépéseket édesapja nélkül megtenni, aki idén egyáltalán nem tudott Magyarországra utazni.

„A nyáron úgy volt, hogy jön, de nem tudott a koronavírus miatt. Most pláne nem, hiszen talán még rosszabb is a helyzet, Madridot teljesen lezárták. De hála Istennek a lányom hozzászokott már, hogy ritkán találkozik az apjával, és én is mindent megteszek, hogy ne legyen hiányérzete” – tette még hozzá az énekesnő.

Óvja édesanyját

Kunovics Katinka nemrégiben költözött el kislányával az édesanyjától, és bár akkoriban nehéz volt az elválás, utólag, a vírus miatt is úgy érzi, jól döntött.

„Nekem csak anyukám él, nagyon vigyázunk rá, ezért nem is nagyon megyünk hozzá. Tulajdonképpen nemrégiben költöztünk el tőle, és nem volt könnyű az elválás. De most az mondom, talán ez még jobb is így, hiszen a kislányommal jobban ki vagyunk téve a fertőzésnek” – mondta Katinka.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?