SZTÁRDZSÚSZ

Ezért nem érdeklik a kilók: Bűntudat nélkül falatozik Horváth Éva

Horváth Éva úgy érzi, most nem annak van itt az ideje, hogy a kilóit méregesse.
  • Szerző: angie

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

 

Horváth Éva pocakja szépen gömbölyödik, őszre várja második kisfiát. Az anyuka nem tagadja, hogy már eddig is felszaladt rá néhány kiló, de úgy érzi, most pont ennek van itt az ideje. Finom ételeket eszik és nem vonja meg magától a falatot csak azért, hogy ne hízzon meg.

Fotó: Instagram

Éva megéli a várandósság minden pillanatát, így ha megkíván valamit, azt bizony megeszi, persze odafigyel, hogy egészségesen táplálkozzon és a szabadban is sokat sétál.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés

„A várandósság alatt megváltozik a nők teste és ez természetes. Persze sokan írtak nekem, hogy nehezen tudják elfogadni a megváltozott alakjukat, pedig ilyenkor nem a fogyózásnak van itt az ideje. Az én pocakom is egyre nagyobb és van benne munkám bőven, sok finom falat van ott és egyáltalán nincs bűntudatom miatta”- mondta Éva, aki minden nap elmegy sétálni, de a kertjében is sokat dolgozik, így ha akar, ha nem, sportolni is szokott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés

A kerti tevékenységeit egyébként tökélyre fejlesztette és ahogy a korábban megírta, hamarosan aranykalászos gazda lesz.

„Készülök a vizsgára, tanulok, amiben a kisfiam is segít. Kristóf kihúzza a tételeket, én pedig felmondom. Amikor még városi lány voltam, akkor is voltak palántáim otthon, így azt tudtam, hogy a kertészkedés közel áll hozzám, de azt soha nem gondoltam volna, hogy ennyire szeretni fogom a vidéki életet. A vizsgát is ezért teszem le... Ki tudja, mikor jön majd jól, hogy gazda lettem” – elmélkedett a csinos kismama.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?