SZTÁRDZSÚSZ

Hódi Pamela nyilvánosan üzent Berki Krisztiánnak

A magyar sztáranyuka hosszasan kifejtette, hogy mennyire félti a hatéves Natit a közösségi médiától, amit Berki folyamatosan semmibe vesz.
  • Szerző: Ripost

Új Instagram fiók született nemrégiben Berki Natasa Zselyke névvel, amit valószínűleg az édesapja, Berki Krisztián készített neki. Úgy tűnik, az izomceleb ismét nem törődött lányuk édesanyjának kérésével. Hódi Pamela már jó ideje harcol azért, hogy ne szerepeljen az édesapja médiafelületein közös gyermekük. Azt szeretné, ha majd idősebb fejjel Nati dönthetné el, hogy akar-e a médiában szerepelni vagy sem. Berki azonban ennek ellenére gyakran posztol a lányáról, aki sokat szerepel a felesége, Mazsi felületén is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pamela most egy hosszas bejegyzésben fejtette ki az Instagram-oldalán, hogy mennyire félti kislányát a közösségi médiától.

Fotó: Ripost

Azt is leírta, hogy a jövőben továbbra sem fog reagálni a provokációkra, amikkel kislánya édesapja, Berki próbálja folyamatosan hergelni. Hozzátette azt is: imádkozik azért, hogy az izomcelebnek és a feleségének, Mazsinak mielőbb legyen közös gyerekük, hátha megnyugvásra lelnek tőle.

A posztot teljes terjedelmében IDE kattintva olvashatod el!

És ezeket olvastad már?