SZTÁRDZSÚSZ

Komoly betegséggel küzd: Ezért tűnt el a nyilvánosság elől Hevér Gábor

Hevér Gábor nagyon megszenvedette az elmúlt hat hetet. A népszerű színész először szólalt meg az állapotáról.
  • Szerző: szbd

Heteken keresztül küzdött kínzó fájdalmakkal Hevér Gábor, de most sokkal jobban érzi magát! A népszerű színésznek kijött a gerincsérve, júniusban még kórházba is került, de már otthonában gyógyul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egy ideje nem jelentkeztem, ennek nyomós oka volt” – kezdte instagramos bejelentkezésében Hevér.

Hevér Gábor gerincsérvvel küzd

Hevér Gábor gerincsérvvel küzd (Fotó: Instagram)

„Az a fránya gerincsérv, amiről legutóbb tudosítottam, hat héttel ezelőtt kiszakadt. (...) Az a helyzet, hogy figyeltem az Instagramot, és általában mindenki örömhíreket, boldogságot, érdekességeket oszt meg, hát, ebbe egyik sem volt. Megpróbáltam megvárni, amíg egy kicsit lecsillapodnak a fájdalmak. Mostanra talán megtörtént. Persze, megteszek érte mindent: gyógytorna, manuálterápia és akupunktúra, holnap végre elmehetek egy gerincklinikára, amitől nagyon sokat várok” – fogalmazott a színész, akinek egyelőre a járás is nehezen megy, de bízik benne, hogy ősszel ismét a színpadra állhat majd.

„Szeretnék szeptemberben már színpadra állni. Sajnos a mostani előadásokat le kellett mondani, mert nem nagyon tudok járni. Illetve járogatok, bicegek-bicegek, mert bizonyos idegeket nyom a sérv. Ezt pedig nem szereti a láb” – magyarázta Hevér.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hevér Gábor (@hevergabi) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?