SZTÁRDZSÚSZ

Házassága mélypontjáról beszélt Kökény Attila

Az énekes nem tagadja, hogy Arankával voltak nehezebb időszakok a kapcsolatukban, a szeretet azonban mindenen átsegítette őket.
  • Szerző: ripost

Kökény Attila huszonkét éve él boldogságban és szeretetben a feleségével, Arankával. A házaspárnak három gyermeke született, a kapcsolatuknak azonban az sem vethetett véget, hogy Attila országosan ismertté vált, és nők ezrei keresik a kegyeit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Az énekesnek esze ágában sem lenne elhagyni Arankát, aki akkor is kitartott mellette, amikor még nem futott a szekér.

A Blikknek őszinte igennel válaszolt arra a kérdésre is, hogy voltak-e mélypontok a házasságukban.

„Persze. Például rögtön a legelején, amikor összekerültünk. A pénz hiánya komoly próba elé állított minket, mi nem vesztünk össze soha, de amíg el nem kezdődött a Megasztár, én nagyon sok időt töltöttem külföldön, ez pedig egyik szerelemnek sem használ. Fél évet, kétszer 10 hónapot töltöttem távol egyhuzamban, folyton úton voltam, más esélyünk nem volt. Amikor egy patinásabb helyen játszottam, volt, hogy négyezer forintot is megkaptam az estéért, de ez már akkor sem volt elég még a pelenkára sem két gyerek mellett. A zenét sosem akartam feladni, ezért sokszor mentem napközben dolgozni” – mondta el a lapnak a Sztárban Sztár zsűritagja.

És ezeket olvastad már?